Finn feriehjem og hytter til leie i Trysil

Om Trysil

Trysil

Er du på jakt etter overnatting i Trysil? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Trysil

Trysil er Norges største skidestinasjon og er reisemålet for deg som ønsker aktiv ferie. Her finner du landets største alpinanlegg med rundt 70 bakker som passer for både store og små. Andre populære vinteraktiviteter inkluderer kilometervis med langrennsløyper, hundekjøring, isfiske og kanefart. Om sommeren er Trysil et fint område for sommeraktiviteter som rafting, fiske og vandring. Det er også et eldorado for sykkelentusiaster med mengder av terrengsykkelstier på Trysil Bike Arena.

Trysil er både familievennlig og populært blant unge som søker fest og moro etter en dag i bakken. Det er praktisk å ha bil når du er i Trysil, men du kan også ta skibussen på vinterstid. Den går fra sentrum til Turistsenteret, Høyfjellssenteret, og hytteområdene i Trysilfjellet, og er gratis for alle med gyldig skipass.

Trysil er lett tilgjengelig med både bil, buss eller fly. Det går ekspressbusser fra flere steder på Østlandet, samt fra Sverige og Danmark hele året. Ønsker du å fly til Trysil ligger Scandinavian Mountains flyplass kun 40 min fra Trysil, på svensk side.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Hemsedal

Feriehjem i

Hemsedal, Norge

Feriehjem i Geilo

Feriehjem i

Geilo, Norge

Feriehjem i Hafjell

Feriehjem i

Hafjell, Norge

Feriehjem i Sjusjøen

Feriehjem i

Sjusjøen, Norge

Feriehjem i Rauland

Feriehjem i

Rauland, Norge

Feriehjem i Hovden

Feriehjem i

Hovden, Norge

Feriehjem i Blefjell

Feriehjem i

Blefjell, Norge

Feriehjem i Norefjell

Feriehjem i

Norefjell, Norge

Feriehjem i Gautefall

Feriehjem i

Gautefall, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;