Finn feriehjem og hytter til leie i Hemsedal

Om Hemsedal

Hemsedal

Er du på jakt etter overnatting i Hemsedal? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Hemsedal

Hemsedal i Hallingdal er et populært reisemål for en aktiv ferie, spesielt på vinterstid. Hemsedal Skisenter har blitt en av de største og mest populære alpinanleggene i Norge. Den vesle bygda byr på stabile snøforhold, frodig fjellandskap, og et variert terreng som passer for alle nivåer. Står du ikke på ski, kan du prøve kanefart, hundekjøring, trugetur og isklatring.

Folk i alle aldre trekkes også til bygda på sommerstid. Om sommeren og høsten er det attraktivt med fluefiske, og den varierte naturen er et godt utgangspunkt for vandring, klatring og sykling. For ivrige syklister er det populært med stolheisen der du kan ta med sykler opp på fjellet til 1100 meters høyde.

Det er enkelt å komme seg til Hemsedal med enten tog, buss eller bil. Toget stopper i Gol og herfra kan du ta buss eller taxi videre til Hemsedal. Det går daglig ekspressbusser hele året til Hemsedal fra Oslo, Sogndal og Geilo. Har du ikke bil, kan du ta gratis skibuss til Hemsedal Skisenter og Solheisen Skisenter fra flere steder i og rundt Hemsedal.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Trysil

Feriehjem i

Trysil, Norge

Feriehjem i Geilo

Feriehjem i

Geilo, Norge

Feriehjem i Hafjell

Feriehjem i

Hafjell, Norge

Feriehjem i Sjusjøen

Feriehjem i

Sjusjøen, Norge

Feriehjem i Rauland

Feriehjem i

Rauland, Norge

Feriehjem i Hovden

Feriehjem i

Hovden, Norge

Feriehjem i Blefjell

Feriehjem i

Blefjell, Norge

Feriehjem i Norefjell

Feriehjem i

Norefjell, Norge

Feriehjem i Gautefall

Feriehjem i

Gautefall, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;