Finn feriehjem og hytter til leie i Hovden

Om Hovden

Hovden

Er du på jakt etter overnatting i Hovden? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Hovden

Hovden ligger i Bykle kommune øverst i Setesdalen. Det er den største skidestinasjonen i denne delen av Norge. Hovden frister med kilometervis med langrennsløyper, alt fra høyfjellsløyper i åpent terreng til skogsløyper i lavlandet. I tillegg finner du nedfarter tilpasset alle nivåer på Hovden Alpinsenter. Hovden er et ideelt sted for familier med barn, blant annet Hovden Badeland & Spa passer for barn i alle aldre.

Er du glad i fjellet, er dette plassen for deg både vinter og sommer. Det finnes mange flotte turstier og fiskevann i høyfjellet, og toppturer er en populær familieaktivitet. Blant anneter Hegni Friluftsområde et populært sted å sykle, bade og fiske på sommerstid.

Det er enkelt å komme seg til Hovden med både bil og buss. Det går busser fra både Oslo og Drammen på Østlandet, Sandefjord og Kristiansand på Sørlandet, og Bergen og Stavanger på Vestlandet.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Rauland

Feriehjem i

Rauland, Norge

Feriehjem i Sjusjøen

Feriehjem i

Sjusjøen, Norge

Feriehjem i Hafjell

Feriehjem i

Hafjell, Norge

Feriehjem i Geilo

Feriehjem i

Geilo, Norge

Feriehjem i Hemsedal

Feriehjem i

Hemsedal, Norge

Feriehjem i Trysil

Feriehjem i

Trysil, Norge

Feriehjem i Blefjell

Feriehjem i

Blefjell, Norge

Feriehjem i Norefjell

Feriehjem i

Norefjell, Norge

Feriehjem i Gautefall

Feriehjem i

Gautefall, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;