Finn feriehjem og hytter til leie i Alicante

Om Alicante

Alicante

Er du på jakt etter overnatting i Alicante? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Alicante

Alicante ligger på den solrike østkysten Costa Blanca, i Spania. Det er en liten storby som i mange år har vært en av Spanias viktige havnebyer. Byen har et deilig middelhavsklima året rundt, og er følgelig blitt en av nordmenns favorittreisemål. Hit kan du reise på både familieferie, romantisk ferie med din kjære, gruppetur med venner og for en avslappende pensjonisttilværelse.

Alicante kan friste med lange, hvite strender på rekke og rad – det er ikke uten grunn Costa Blanca har fått navnet Den hvite kysten. I tillegg trekkes besøkende til den spanske byen for shopping, yrende by- og uteliv, flotte golfmuligheter, spennende kunstmuseer og severdigheter, samt det spanske kjøkkenet. Solrike Alicante ligger også i nærheten av flere andre kjente feriesteder som Benidorm og Altea, og det er enkelt å utforske området.

Du kommer deg enkelt til Alicante med fly. Det går flere direkteflyvninger i uka, og flytiden er ca. 4 timer fra Oslo. Fra flyplassen går det flybusser til Alicante sentrum, og reisetiden er ca. 40 minutter. Du kan også ta taxi eller leie bil på flyplassen.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg eller en uke, eller lei akkurat når du vil.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;