Finn hytter og feriehus til leie i Norefjell

Om Norefjell

Norefjell

Er du på jakt etter overnatting i Norefjell? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehus, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Hva med feriehus på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Norefjell er det fjellområdet som ligger nærmest Oslo, kun 1,5 timer med bil. Om vinteren er stedet kjent for å være et skiparadis for folk i alle aldre. Her finner du Nord-Europas høyeste fjellvegg som måler 1010 meter, med 14 skiheiser, 30 løyper og 2 terrengparker. Det er et familievennlig feriested med godt utviklet skiskole og barnevennlige bakker. Er du mer glad i langrenn, kan Norefjell friste med skispor med flott utsikt.

Om været svikter finner du innendørs svømmebasseng, innendørs klatrevegg og barnas kino på Norefjell Ski & Spa. På sommertid er det populært å vandre i fjellet, for eksempel gå den familievennlige turen til Høgevarde, 1459 meter over havet.

Det er enklest å komme seg til Norefjell med bil, spesielt på sommerhalvåret. I vintersesongen går det ekspressbuss til Norefjell lørdag og søndag, samt hverdag i påskeferien, juleferien og Oslos vinterferie.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn feriehus og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.