Finn feriehjem og hytter til leie i Arendal

Om Arendal

Arendal

Er du på jakt etter overnatting i Arendal? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Arendal

Sørlandsperlen Arendal ligger en time øst for Kristiansand. I sommerhalvåret kan byen friste med en herlig miks av skjærgårdsidyll, yrende byliv og morsomme aktiviteter til lands og til vanns. Ta en dukkert fra bryggekanten eller i det oppvarmede, flytende bassenget – uansett vær!

Arendal er en feriedestinasjon for både store og små. Skjærgården i Arendal er en del av den maritime nasjonalparken Raet, og her kan du bade, padle og dra på båttur. Er du nysgjerrig på livet under vann, kan du også dra på undervannssafari. Nyt matopplevelser på den livlige havna Pollen og vandre rundt i den sjarmerende gamlebyen Tyholmen. Kunstopplevelser får du på Det kulturhistoriske museet KUBEN og Bomuldsfabriken Kunsthall.

Det er enkelt å komme seg til Arendal. Toget mellom Oslo og Stavanger stopper på Nelaug stasjon, hvor korresponderende tog tar deg til Arendal stasjon. Det går også flere busser fra Øst- og Vestlandet forbi Arendal, og fra busstoppet kan du ta lokalbuss eller taxi til Arendal sentrum. Nærmeste flyplass er Kristiansand Lufthavn, og flybussen tar deg videre til Arendal.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Oslo

Feriehjem i

Oslo, Norge

Feriehjem i Stavanger

Feriehjem i

Stavanger, Norge

Feriehjem i Trondheim

Feriehjem i

Trondheim, Norge

Feriehjem i Ålesund

Feriehjem i

Ålesund, Norge

Feriehjem i Molde

Feriehjem i

Molde, Norge

Feriehjem i Hamar

Feriehjem i

Hamar, Norge

Feriehjem i Gjøvik

Feriehjem i

Gjøvik, Norge

Feriehjem i Bergen

Feriehjem i

Bergen, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;