Finn feriehjem og hytter til leie i Gran Canaria

Om Gran Canaria

Gran Canaria

Er du på jakt etter overnatting i Gran Canaria? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Gran Canaria

Gran Canaria er nordmenns store feriefavoritt. En reise til Gran Canaria gir deg det beste av sol og bad, fornøyelser og shopping, mat og uteliv, og mange aktiviteter for store og små. Kanariøyene er velsignet med et deilig klima året rundt, og den sørlige delen av Gran Canaria kan skilte med nesten 300 soldager i året.

Dette er reisemålet som passer for alle. Enten du søker langstrakte sandstrender, store golfbaner eller god mat, billig shopping og storbyliv. Gran Canaria er også en flott destinasjon for deg som søker aktiv ferie, spesielt vandring og sykling. Her finner du mange turstier med flott utsikt i det varierende landskapet. Utforsk pittoreske landsbyer og vakker natur i fjellene. Du finner også flere fornøyelsesparker og badeland på Gran Canaria – perfekt for barnefamilier.

Du kommer deg enkelt til Gran Canaria med fly. Det er nesten daglige avganger, og direkteflyvninger flere ganger i uken. Reisetiden er ca. 5 t 40 min fra Gardermoen. Fra flyplassen går det flybusser til øyas hovedstad, Las Palmas, som tar ca. 30 minutter, pluss til feriebyene langs hele kysten i sør.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;