Finn feriehjem og hytter til leie i Torrevieja

Om Torrevieja

Torrevieja

Er du på jakt etter overnatting i Torrevieja? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Torrevieja

Torrevieja i Spania ligger mellom Alicante i nord og Cartagena i sør. Byen ligger langs den solrike Costa Blanca-kysten og kan tilby et behagelig middelhavsklima året rundt. Den mellomstore byen kan friste med flotte sandstrender, hyggelige restauranter, kulturopplevelser og spansk småbyliv.

Torrevieja er et populært reisemål og et flott feriested for både familier, par, vennegrupper og eldre. I tillegg til hvite, langstrakte strender har byen en koselig strandpromenade, og du kan fint utforske Torrevieja til fots. Byen er kjent for sitt pulserende natteliv, men også for sine kulturelle opplevelser med konserter og museer. Du finner golfbaner i nærheten, og kan besøke vingårder på landsbygda. Søker du aktiv ferie, er det flere muligheter til å utforske det vakre landskapet omkring byen både til fots og på sykkel.

Det er enkelt å reise til Torrevieja med fly. Det går direktefly fra Gardermoen til Alicante flyplass flere ganger i uken, og reisetiden er ca. 4 timer. Fra flyplassen i Alicante til Torrevieja er det ca. 45 km, og det går både busser og taxi, eller leiebil. Kjøreturen tar ca. 40 minutter.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;