Finn feriehjem og hytter til leie i Risør

Om Risør

Risør

Er du på jakt etter overnatting i Risør? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Risør

Risør blir regnet som en av Norges vakreste sommerbyer, beliggende på Sørlandet, halvannen time fra Kristiansand. Kjært barn har mange navn – byen kalles både trehusbyen, den lille kystperlen og Den hvite by ved Skagerrak. Selve byen er ikke så stor, men den tiltrekker seg alle som elsker norsk sommeridyll – barnefamilier, par, single og eldre.

Sommeren i Risør blir ekstra livlig under de ulike festivalene og arrangementene, særlig under den årlige Trebåtfestivalen. Byen er en av Europas best bevarte trehusbyer, og byvandring mellom de sjarmerende, hvite trehusene er populært. Den fine skjærgården er lett tilgjengelig med lokalbåtene, og tar deg til barnevennlige strender og idylliske svaberg. Fisking, camping og kajakkpadling er også attraktivt – eller å nyte stillheten på en holme.

Du kommer deg enkelt til Risør med både bil, buss, tog og fly. Det går daglige tog mellom Oslo og Stavanger. Nærmeste togstasjon til Risør er Gjerstad, og herfra kan du ta buss videre. Fra Oslo, Kristiansand og Stavanger kan du ta buss til Vinterkjær, og videre ca. 10 minutter med lokalbussen eller taxi. Nærmeste flyplass er Kristiansand Lufthavn og Torp Sandefjord Lufthavn, og herfra kan du ta buss videre til Risør.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Mandal

Feriehjem i

Mandal, Norge

Feriehjem i Søgne

Feriehjem i

Søgne, Norge

Feriehjem i Grimstad

Feriehjem i

Grimstad, Norge

Feriehjem i Lillesand

Feriehjem i

Lillesand, Norge

Feriehjem i Kragerø

Feriehjem i

Kragerø, Norge

Feriehjem i Lyngør

Feriehjem i

Lyngør, Norge

Feriehjem i Evje

Feriehjem i

Evje, Norge

Feriehjem i Lyngdal

Feriehjem i

Lyngdal, Norge

Feriehjem i Sirdal

Feriehjem i

Sirdal, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;