Finn feriehjem og hytter til leie i Beitostølen

Om Beitostølen

Beitostølen

Er du på jakt etter overnatting i Beitostølen? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Beitostølen

Fjellandsbyen Beitostølen ligger i Valdres, mellom Gudbrandsdalen og Hallingdal, like ved foten av Jotunheimen. Med sine 900 meter over havet er det et snøsikkert område, og det gjør Beitostølen til en av Norges beste skidestinasjoner både for langrenn og alpint. Stedet er spesielt populært blant familier da det er kort vei til barnevennlige bakker, skiløyper og turstier.

Om sommeren kan du utforske Jotunheimens varierte landskap. Fjellklatring, fiske, rideturer i fjellet og hundekjøring er populære aktiviteter. I tillegg forvandles alpinanlegget til en sommerpark med mange fartsfylte aktiviteter for hele familien. Toppturer er også populært om du legger turen til Beitostølen på sommertid, blant annet til Bitihorn, Rasletind eller Besseggen.

Du kommer deg til Beitostølen med både bil, buss eller tog. Det går daglige avganger med Valdresekspressen til Beitostølen fra Oslo-området, og Øst-VestXpressen går fra blant annet Bergen. Du kan også ta tog til Gol og derfra ta buss til Beitostølen. Når du først kommer deg til Beitostølen trenger du ikke bil, for her er alt i gangavstand.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Sjusjøen

Feriehjem i

Sjusjøen, Norge

Feriehjem i Hafjell

Feriehjem i

Hafjell, Norge

Feriehjem i Geilo

Feriehjem i

Geilo, Norge

Feriehjem i Hemsedal

Feriehjem i

Hemsedal, Norge

Feriehjem i Trysil

Feriehjem i

Trysil, Norge

Feriehjem i Rauland

Feriehjem i

Rauland, Norge

Feriehjem i Hovden

Feriehjem i

Hovden, Norge

Feriehjem i Blefjell

Feriehjem i

Blefjell, Norge

Feriehjem i Norefjell

Feriehjem i

Norefjell, Norge

Feriehjem i Gautefall

Feriehjem i

Gautefall, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;