Finn feriehjem og hytter til leie i Sjusjøen

Om Sjusjøen

Sjusjøen

Er du på jakt etter overnatting i Sjusjøen? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Sjusjøen

Sjusjøen er et populært område sommer og vinter, og ligger bare 25 minutter fra Lillehammer. Her finner du ideelle forhold for deg som er glad i friluftsliv og aktiv ferie. På vinteren er Sjusjøen et eldorado for deg som er glad i å gå på langrenn, og stedet har i flere år på rad blitt kåret til Norges beste langrennsdestinasjon. Sjusjøen Skisenter byr på alpint, og andre spennende aktiviteter som kiting, hundekjøring og kanefart.

På sommerhalvåret byr Sjusjøen på flotte turmuligheter både for fotturer, kano, vandring og sykling. Her finner du et uendelig stinett med korte og lange turer til fots eller på sykkel for hele familien. Liker du sykling i mer utfordrende terreng, bør du sjekke ut Sjusjøen Mountain Bike Park.

Du kan enkelt komme deg til Sjusjøen med bil, buss eller tog. Tar du Dovrebanen som går mellom Oslo og Trondheim til Lillehammer, kan du ta buss videre til Sjusjøen. Både tog og buss har daglige avganger til og fra Lillehammer.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Hafjell

Feriehjem i

Hafjell, Norge

Feriehjem i Geilo

Feriehjem i

Geilo, Norge

Feriehjem i Hemsedal

Feriehjem i

Hemsedal, Norge

Feriehjem i Trysil

Feriehjem i

Trysil, Norge

Feriehjem i Rauland

Feriehjem i

Rauland, Norge

Feriehjem i Hovden

Feriehjem i

Hovden, Norge

Feriehjem i Blefjell

Feriehjem i

Blefjell, Norge

Feriehjem i Norefjell

Feriehjem i

Norefjell, Norge

Feriehjem i Gautefall

Feriehjem i

Gautefall, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;