Finn hytter og feriehus til leie i Geilo

Om Geilo

Geilo

Er du på jakt etter overnatting i Geilo? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehus, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Geilo

Midt mellom Oslo og Bergen, nær Hardangervidda og Hallingdal, ligger fjellbygda Geilo. Hit reiser folk hele året, både sommer og vinter, og reisemålet er som skapt for aktive par, vennegjenger og familier som elsker friluftsliv. På vinterstid venter et stort utvalg alpinbakker, og langrennsløyper som passer for alle.

Geilo er en drøm for syklister på sommerstid. Her finner du Norges vakreste sykkelvei, Rallarvegen, som byr på en flott naturopplevelse. For deg som ønsker mer fartsfylte sykkelturer og downhill, bør du ta turen til Geilo Sommerpark. I parken finnes også en høydepark og Norges lengste zipline. I nærheten av Geilo ligger noen av Europas beste raftingelver. Geilo byr på aktiviteter for hele familien!

Det tar omtrent like lang tid med tog til Geilo fra Oslo og Bergen, rundt 3 timer. Om vinteren kan du få pakketilbud som inkluderer både tog, shuttlebuss til løypene og heiskort. Det går daglige ekspressbusser fra mange steder på både Østlandet og Vestlandet. De lokale bussene gjør det enkelt å reise rundt i Geilo-området, og på vinteren går det gratis skibusser.

Mer frihet med feriehus eller hytte

Hva med feriehus på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehus i Hemsedal

Feriehus i

Hemsedal, Norge

Feriehus i Trysil

Feriehus i

Trysil, Norge

Finn feriehus og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;