Finn feriehjem og hytter til leie i Hafjell

Om Hafjell

Hafjell

Er du på jakt etter overnatting i Hafjell? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Hafjell

Hafjell ligger i Øyer kommune, kun 15 minutter nord for Lillehammer. Her finner du en snøsikker vinterdestinasjon med et komplett skianlegg – og tilbud for alle aldre og alle nivåer av skiferdigheter. Hafjell alpinsenter er spesielt godt tilrettelagt for barnefamilier. For deg som ønsker fart og spenning, er det verdt å sjekke ut Hafjellparken, kjent som en av Norges beste parker. Er du mer glad i langrenn, finner du et stort preparert løypenett her, samt lysløyper.

På sommeren er Hafjell et like attraktivt reisemål. For familier er det populært å besøke Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark, kun 10 minutter unna Hafjell Alpinsenter. Hafjell tilbyr også fantastiske muligheter for alle typer sykling. Det være seg downhillsykling i Hafjell Bike Park eller stisykling på Øyerfjellet. I tillegg er det gode muligheter for klatring, rafting og hundekjøring i området.

Du kommer deg enkelt til Hafjell med bil, tog eller buss. Dovrebanen går mellom Oslo og Trondheim, og har daglige avganger til Lillehammer. Herfra kan du ta buss videre til Hafjell som tar kun 15 minutter. Det går rutebuss, skibuss og restaurantbuss til og fra Lillehammer fra morgen til kveld.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Geilo

Feriehjem i

Geilo, Norge

Feriehjem i Hemsedal

Feriehjem i

Hemsedal, Norge

Feriehjem i Trysil

Feriehjem i

Trysil, Norge

Feriehjem i Sjusjøen

Feriehjem i

Sjusjøen, Norge

Feriehjem i Rauland

Feriehjem i

Rauland, Norge

Feriehjem i Hovden

Feriehjem i

Hovden, Norge

Feriehjem i Blefjell

Feriehjem i

Blefjell, Norge

Feriehjem i Norefjell

Feriehjem i

Norefjell, Norge

Feriehjem i Gautefall

Feriehjem i

Gautefall, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;