Finn hytter og feriehus til leie i Frankrike

Om Frankrike

Frankrike er en fin destinasjon, med mange hyggelige opplevelser å by på. Hos FINN reise kan du søke etter feriehus, hytter og hus til leie som passer din smak og behov i Frankrike.

På FINN reise finner du tusenvis av feriehus, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det huset eller leiligheten som passer best til din ferie.

FINN har et stort utvalg av feriehus og hytter og andre spennende overnattingsmuligheter i Norge, Norden, Skandinavia eller i resten av verden. Her finner du feriehus, hytter, hus og leiligheter ved sjøen, i fjellet eller i by - hva passer deg best? Eller hva med å leie en lavvo, tretopphytte eller rorbu? Leie av båt og bobil er også populært.

Du kan velge om du ønsker å leie noen dager, en helg, uker eller leie på åremål. Alle disse mulighetene finner du i vårt søk.

Ta gjerne en titt på FINN leiebil hvis du trenger en bil til ferien din. Her finner du gode tilbud på leiebil både i Norge og i utlandet.

Fakta om Frankrike

Hovedstad
Paris
Offisielt språk
Fransk
Valuta
EUR
Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn feriehus og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.