Finn hytter og feriehus til leie i Rauland

Om Rauland

Rauland

Er du på jakt etter overnatting i Rauland? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehus, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Rauland

Fjellbygda Rauland ligger i Vinje, ved foten av Hardangervidda, og er Telemarks største skidestinasjon. På vinteren kan du sette utfor alpinbakkene på Vierli Skisenter, Rauland Skisenter eller Raulandsfjell Alpinsenter. Her er det barnevennlige bakker for hele familien, og fartsfylte utfordringer i Vierli Terrengpark. Er du mer glad i bortoverski, kan du nyte milevis med langrennsløyper på Rauland.

På sommeren er det attraktivt å gå fra hytte til hytte på Hardangervidda. Her er det flott fjellandskap og store områder med uberørt natur. Vandring, fiske, riding og sykling er populære aktiviteter, samt fotturer i stille landskap – hvor skogens konge kan lure bak et tre.

Du kommer deg til Rauland med tog, buss eller bil. Det er gode veiforbindelser til Rauland fra Oslo, Sandefjord og Larvik i øst, Kristiansand i sør og Stavanger, Haugesund og Bergen i vest. Du kan også ta Sørlandsbanen til Bø, ekspressbuss videre til Åmot og derfra går det lokalbuss til Rauland.

Mer frihet med feriehus eller hytte

Hva med feriehus på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehus i Hafjell

Feriehus i

Hafjell, Norge

Feriehus i Geilo

Feriehus i

Geilo, Norge

Feriehus i Hemsedal

Feriehus i

Hemsedal, Norge

Feriehus i Trysil

Feriehus i

Trysil, Norge

Feriehus i Hovden

Feriehus i

Hovden, Norge

Feriehus i Blefjell

Feriehus i

Blefjell, Norge

Finn feriehus og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;