Finn feriehjem og hytter til leie i Hvaler

Om Hvaler

Hvaler

Er du på jakt etter overnatting i Hvaler? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Hvaler

Øyriket Hvaler ligger like utenfor Fredrikstad, og består av 833 store og små øyer. Her finner du en av Europas vakreste skjærgårder i naturskjønne omgivelser med rustikke småsteder og historiske miljø. Det er også stedet med flest soldager i hele Norge. Hvaler og Ytre Hvaler nasjonalpark byr på opplevelser for enhver smak, og tiltrekker seg folk i alle aldersgrupper.

Stedet er mest kjent for sommer og båtliv, med blanke svaberg og myke strender. I tillegg kan du dra på øyhopping på bilfrie øyer, gå fottur eller sykle i et stort nettverk av kyststier, fiske, dykke og observere sel og sjøfugl. På vinterstid kan du oppleve kontrastfylt vær og natur, sjelden flora og et rikt dyreliv.

Det er ganske enkelt å reise til Hvaler. Det går daglige togavganger til Fredrikstad fra Oslo, Halden og Gøteborg. Fra Fredrikstad tar du buss videre til Hvaler. Du kan også ta buss hele veien fra Oslo til Hvaler. Nærmeste flyplass er Torp lufthavn Sandefjord i Vestfold, eller Oslo Lufthavn. Derfra må du ta buss videre til Hvaler.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Moss

Feriehjem i

Moss, Norge

Feriehjem i Gjøvik

Feriehjem i

Gjøvik, Norge

Feriehjem i Tønsberg

Feriehjem i

Tønsberg, Norge

Feriehjem i Larvik

Feriehjem i

Larvik, Norge

Feriehjem i Tjøme

Feriehjem i

Tjøme, Norge

Feriehjem i Stavern

Feriehjem i

Stavern, Norge

Feriehjem i Sarpsborg

Feriehjem i

Sarpsborg, Norge

Feriehjem i Nesbyen

Feriehjem i

Nesbyen, Norge

Feriehjem i Gålå

Feriehjem i

Gålå, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;