Finn hytter og feriehus til leie i Kragerø

Om Kragerø

Kragerø

Er du på jakt etter overnatting i Kragerø? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehus, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Kragerø

Sommerbyen Kragerø ligger lengst sør i Telemark, og byr på kystidyll mellom øyer og skjær. I sommerhalvåret har byen besøkende fra hele landet, og innbyggertallet mangedobles. Kragerø kan friste med smale, sjarmerende gater og en fantastisk skjærgård rett utenfor døren. Flere verdenskjente kunstnere har tilknytning til Kragerø, blant annet Edvard Munch og Theodor Kittelsen, og her finner du et mangfold av gallerier og museer.

Uansett om du er livsnyter på bryggekanten eller søker aktiv ferie – du vil finne noe som passer deg i Kragerø. Populære sommeraktiviteter for hele familien inkluderer padling, havrafting og fiske, samt sykling på Jomfruland og Skåtøy. Bademuligheter finner du nesten hvor som helst, og hele sommeren holder kjente artister konserter i området.

Det er enkelt å komme seg til Kragerø. Sørlandsbanen går mellom Oslo og Kristiansand/Stavanger, og har korresponderende bussavganger til og fra Kragerø. Du kan også komme deg til Kragerø med båt. Ønsker du å oppleve de mange hundre øyene rett utenfor kysten, kan du ta taxibåt fra Kragerø. Kommer du langveis fra med fly, er nærmeste flyplass Torp Sandefjord Lufthavn, omtrent 2 timer unna.

Mer frihet med feriehus eller hytte

Hva med feriehus på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehus i Søgne

Feriehus i

Søgne, Norge

Feriehus i Mandal

Feriehus i

Mandal, Norge

Feriehus i Risør

Feriehus i

Risør, Norge

Feriehus i Lyngør

Feriehus i

Lyngør, Norge

Feriehus i Evje

Feriehus i

Evje, Norge

Feriehus i Lyngdal

Feriehus i

Lyngdal, Norge

Feriehus i Sirdal

Feriehus i

Sirdal, Norge

Finn feriehus og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;