Finn feriehjem og hytter til leie i Sirdal

Om Sirdal

Sirdal

Er du på jakt etter overnatting i Sirdal? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Sirdal

Sirdal er Norges sørligste høyfjellsområde, og den sørlige inngangsporten til vakre Lysefjorden. Her finner du et variert aktivitetstilbud hele året. Sirdal skisenter er et av de største alpinsentrene på Sørvestlandet – et flott vintersted for hele familien. Du finner også kilometervis med merkede langrennsløyper.

I sommerhalvåret gir de storslåtte Sirdalsheiene ubegrensede muligheter for friluftsaktiviteter. Vandring fra hytte til hytte, klatrefjell med store klatreområder for både nybegynnere og erfarne, padling, jakt og fiske. Utforsk den uberørte naturen – store deler av Sirdal ligger i landskapsvernområde, og her holder Europas sørligste villreinstamme til. Du finner også Norges flotteste motorsykkelvei i Sirdal.

Du kommer deg enkelt til Sirdal med bil, buss, tog eller fly. Sørlandsbanen har daglige avganger og stopper i Stavanger. Herfra kan du ta buss til Sirdal. Det går også snøbuss til Sirdal fra Stavanger og Sandnes i helgene om vinteren, og daglig i skolens vinterferie og påskeferie. Bussen går også i sommersesongen. Nærmeste flyplass er Stavanger Lufthavn, omtrent 1,5 timer fra Sirdal med bil.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Oslo

Feriehjem i

Oslo, Norge

Feriehjem i Bergen

Feriehjem i

Bergen, Norge

Feriehjem i Arendal

Feriehjem i

Arendal, Norge

Feriehjem i Stavanger

Feriehjem i

Stavanger, Norge

Feriehjem i Trondheim

Feriehjem i

Trondheim, Norge

Feriehjem i Ålesund

Feriehjem i

Ålesund, Norge

Feriehjem i Molde

Feriehjem i

Molde, Norge

Feriehjem i Hamar

Feriehjem i

Hamar, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;