Finn hytter og feriehus til leie i Kristiansand

Om Kristiansand

Kristiansand

Er du på jakt etter overnatting i Kristiansand? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehus, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Kristiansand

Kristiansand er hele Norges ferieby. Sørlandets hovedstad er et urbant reisemål hele sommerhalvåret, og det er få byer i Norge som passer like godt for barnefamilier, par, single og seniorer. Her kan du kombinere flotte strender og badeliv på Bystranda, med kunst og kultur på Kilden kulturhus, og yrende restaurantliv og matopplevelser på Fiskebrygga. Kristiansand er også kjent som Barnas by med Dyreparken og Kaptein Sabeltann, mens de unge trekkes til byen av utendørskonserter og festivaler på Odderøya. I tillegg byr Kristiansand på øyhopping i skjærgården, shopping i koselige gater og en avslappende atmosfære.

Kristiansand er sentralt plassert i regionen som gjør det lett å komme seg hit med både fly, båt, tog, buss eller bil. Kristiansand havn er den nest største i Norge med flere daglige seilinger med Color Line og Fjord Line i sommersesongen. Du finner Kristiansand togstasjon midt i sentrum av byen med mange daglige avganger/ankomster. Det samme gjelder for buss. Kommer du langveisfra ligger Kristiansand lufthavn Kjevik 17 kilometer øst for sentrum. Skal du utforske flere steder på Sørlandet når du tar turen til Kristiansand, kan det være lurt å ha leiebil.

Mer frihet med feriehus eller hytte

Hva med feriehus på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg, én uke eller leie på åremål.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehus i Oslo

Feriehus i

Oslo, Norge

Feriehus i Arendal

Feriehus i

Arendal, Norge

Feriehus i Ålesund

Feriehus i

Ålesund, Norge

Feriehus i Molde

Feriehus i

Molde, Norge

Feriehus i Hamar

Feriehus i

Hamar, Norge

Feriehus i Gjøvik

Feriehus i

Gjøvik, Norge

Feriehus i Bergen

Feriehus i

Bergen, Norge

Finn feriehus og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;