Finn feriehjem og hytter til leie i Stavern

Om Stavern

Stavern

Er du på jakt etter overnatting i Stavern? På FINN Reise finner du et hav av spennende overnattingsmuligheter. I vår tjeneste kan du søke etter feriehjem, hytter og hus til leie, og vi hjelper deg å finne det som passer best til din ferie.

Reise til og rundt i Stavern

Sommerbyen Stavern ligger kun 10 min kjøring fra Larvik i Vestfold. Byen har flere ganger blitt kåret til Årets sommerby, og det er ikke uten grunn den kalles for hele Norges smilehull! Her kan du oppleve ekte skjærgårdsidyll – flotte svaberg, sjarmerende badeviker, øyer og fyr. Kystbyen forbindes også med Stavernfestivalen, som trekker store nasjonale og internasjonale artister hvert år.

Stavern kan by på det meste – for de fleste. Er du glad i aktiv ferie bør gå turen langs kyststien, forbi den spektakulære rullesteinstranda Mølen, som er en del av Gea Norvegica UNESCO Global Geopark – til Helgeroa. Det er også kort vei til flotte kunstopplevelser og historisk vandring i byen.

Du kommer deg enkelt til Stavern med bil, tog, buss, båt eller fly. Color Line har daglige avganger mellom Larvik og Hirtshals i Danmark, og Vestfoldbanen går mellom Oslo og Skien, og stopper i Larvik. Fra Larvik kan du ta lokalbuss videre til Stavern. Torp Sandefjord Lufthavn er nærmeste flyplass, og herfra tar du buss videre til Stavern.

Mer frihet med feriehjem eller hytte

Hva med feriehjem på landet, hus eller leilighet ved sjøen eller hytte på fjellet? Du kan leie lavvo, tretopphytte eller rorbu, og leie av båt og bobil er også populært. Mulighetene er mange – velg om du ønsker å leie en helg eller en uke, eller lei akkurat når du vil.

Om du trenger bil på ferien, bør du sjekke ut leiebiltjenesten på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på leiebil i både Norge og utlandet.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
Feriehjem i Tjøme

Feriehjem i

Tjøme, Norge

Feriehjem i Larvik

Feriehjem i

Larvik, Norge

Feriehjem i Tønsberg

Feriehjem i

Tønsberg, Norge

Feriehjem i Gjøvik

Feriehjem i

Gjøvik, Norge

Feriehjem i Moss

Feriehjem i

Moss, Norge

Feriehjem i Hvaler

Feriehjem i

Hvaler, Norge

Feriehjem i Sarpsborg

Feriehjem i

Sarpsborg, Norge

Feriehjem i Nesbyen

Feriehjem i

Nesbyen, Norge

Feriehjem i Gålå

Feriehjem i

Gålå, Norge

Finn feriehjem og hytter til leie på andre spennende destinasjoner

Norge og verden er full av spennende nye reisemål. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.
;