Finn billige pakkereiser til Alanya

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Alanya

Alanya

Skal du bestille fly og hotell til Alanya? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Alanya er en av de største feriebyene på sørkysten i Tyrkia. Her finner du lange sandstrender, Tyrkias beste fornøyelsesliv og gode shoppingmuligheter. Det lokale språket er tyrkisk, men Alanya er et internasjonalt reisemål så du klarer deg fint med engelsk. Den offisielle myntenheten er tyrkisk lira (TRY), og tidssonen er en eller to timer foran Norge (sommer-/vintertid).

Alanya byr på sol og strand kombinert med storbyens sus og dus. Du finner to strender på hver side av Alanyas karakteristiske klipper, Kleopatrastranda og Østre stranda. Førstnevnte er en grovkornet sandstrand, sistnevnte er langgrunn med sand, stein og klipper. I tillegg til strandliv kan Alanya skilte med et stort restaurantutvalg, variert fornøyelsesliv, spa og kanskje kystens beste uteliv. I høysesongen er Alanya et møtested for ungdommer fra hele Europa, men både barnefamilier og par trives godt på ferie her.

Du kommer deg enkelt til Alanya med fly til Antalya Internasjonale Lufthavn. I høysesong kan du også fly til Gazipasas flyplass, som ligger nærmere Alanya. Reisetiden er ca. 4 timer fra Gardermoen. Fra Gazipasa flyplass tar det ca. 40 min med buss, og fra Antalyas flyplass tar det ca. 2 timer.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Alanya har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 804 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 7 155 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 335 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 879 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 329 kr

Pakkereiser til Spania

Pakkereiser til

Spania
Fra 1 319 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner