Finn billige pakkereiser til Playa del Ingles

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Playa del Ingles

Playa del Ingles

Skal du bestille fly og hotell til Playa del Ingles? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Playa del Inglés på Gran Canaria er en feriefavoritt blant nordmenn.Det er mye takket være det behagelig klimaet året rundt, og tilgjengeligheten på sol og bad, uteliv og underholdning. Det lokale språket er spansk, men du klarer deg fint med engelsk. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Playa del Inglés passer for både par, single, vennegrupper og barnefamilier. Den lange sandstranden i Playa del Inglés tilbyr det meste innen badeliv og vannsport, og strekker seg helt bort mot de gylne sanddynene i Maspalomas-ørkenen. Du finner et bredt utvalg shopping og fornøyelser, golf, underholdning og rikelig med cafeér og restauranter. Utelivet i Playa del Inglés er kjent som Gran Canarias beste og mest hektiske – her er det liv til tidlig på morgenen.

Gran Canaria internasjonale lufthavn ligger øst på øya ved Bahía de Gando. Det går daglig avganger fra Gardermoen og reisetiden er på 5 t 40 min. Fra flyplassen kommer du deg enkelt med buss til Playa del Inglés, og bussturen tar i underkant av 30 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Playa del Ingles har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 535 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 7 125 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 355 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 877 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 271 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner