Finn billige pakkereiser til Playa de las Americas

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Playa de las Americas

Playa de las Americas

Skal du bestille fly og hotell til Playa de las Americas? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Playa de las Americas ligger på den solsikre sydsiden av Tenerife, og er en av øyas mest kjente feriebyer. Her vil de fleste kunne nyte en deilig ferie – barnefamilier, par, vennegjenger og golfere! Språket er spansk, men du klarer fint å kommunisere på engelsk når du besøker Playa de las Americas. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Playa de las Americas er en livlig ferieby som tiltrekker seg folk i alle aldre, spesielt på grunn av strendene og utelivet. Den lange strandpromenaden strekker seg langs hele kysten og består av flere mindre reisemål, fra Los Cristianos helt ned til den rolige fiskerlandsbyen La Caleta. Det gjør det enkelt å ta en pause fra det yrende bylivet om du skulle ønske det. I Playa de las Americas finner du mange aktiviteter, restauranter, barer og nattklubber. Det er også gode shoppingmuligheter, og hotellutvalget er bredt.

Du kommer deg enkelt til Tenerife med fly til Reina Sofia internasjonal lufthavn. Flytiden er 5 timer og 40 minutter fra Gardermoen. Fra flyplassen kan du ta buss til Playa de las Americas, og bussturen tar ca. 30 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Playa de las Americas har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 772 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 7 345 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 345 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 860 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 085 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner