Finn billige pakkereiser til Dubai

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Dubai

Dubai

Skal du bestille fly og hotell til Dubai? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Dubai ligger ved kysten av Den persiske gulfen, og er den største byen i De forente arabiske emirater. Byen kan skilte med et solsikkert klima året rundt, lange, hvite sandstrender, spennende shopping, golfmuligheter og et hav av opplevelser. Det lokale språket i Dubai er arabisk, men som et stort internasjonalt reisemål kan du fint kommunisere på engelsk. Den offisielle myntenheten er emiratarabisk dirham (AED), og tidssonen er to eller tre timer foran Norge (sommer-/vintertid).

Byen er en feriedrøm for mange, og blir kalt Midtøstens svar på Miami. Her er luksus hverdagskost – høye skyskrapere, eksklusive hoteller, marinaer med luksusyachter og elegante restauranter.

Dubai består av fire sentrum fordelt på seks bydeler, så her vil du finne noe for enhver smak. Reiser du til Dubai for sol og badeliv, finner du mange luksushoteller på Jumeirah Beach. Du finner flere barnevennlige All Inclusive hoteller i Jebel Ali, mens for deg som ønsker mer byliv og shopping er Downtown Dubai et godt alternativ.

Du kommer deg direkte fra Oslo til Dubai lufthavn med blant annet flyselskapet Emirates. Flytiden er ca. 6 timer og 50 minutter fra Gardermoen. Fra flyplassen kommer du deg enkelt til de ulike bydelene med buss eller taxi, og turen tar mellom 30 og 60 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve fjerne destinasjoner har også mange andre muligheter. Ved siden av Dubai har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Cuba

Pakkereiser til

Cuba
Fra 13 568 kr

Pakkereiser til Mexico

Pakkereiser til

Mexico
Fra 8 132 kr

Pakkereiser til USA

Pakkereiser til

USA
Fra 6 597 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner