Finn billige pakkereiser til Bahia Feliz

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Bahia Feliz

Bahia Feliz

Skal du bestille fly og hotell til Bahia Feliz? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Ferielandsbyen Bahia Feliz ligger sørøst på Gran Canaria, ikke langt fra Playa del Ingles. Det er en rolig ferieby og et perfekt alternativ for deg som reiser med barn. Det lokale språket er spansk, men du kan fint kommunisere på engelsk. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Den lille stranden i Bahia Feliz består av rullestein, og en strandpromenade du kan følge hele veien til naboreisemålet Playa del Aguila og San Agustin. Du finner også et lite torg i Bahia Feliz, Plaza Canaria, med cafeér, restauranter og småbutikker.

Det finnes flere barnevennlige hoteller i Bahia Feliz, blant annet hotel Tres Vidas med mange fasiliteter. Du kan enkelt besøke andre større feriesteder, f. eks Playa del Inglés og Puerto Rico, som ligger kort vei unna med offentlig transport eller leiebil.

Gran Canaria internasjonale lufthavn ligger øst på øya ved Bahía de Gando. Det går daglig avganger fra Gardermoen og reisetiden er på 5 t 40 min. Fra flyplassen kommer du deg enkelt med buss til Bahia Feliz, og bussturen tar ca. 25 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Bahia Feliz har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 435 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 11 080 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 422 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 773 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 106 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner