Finn billige pakkereiser til Arguineguin

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Arguineguin

Arguineguin

Skal du bestille fly og hotell til Arguineguin? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Arguineguin ligger på sørkysten av Gran Canaria, og her venter en avslappende ferie med behagelig temperatur året rundt. Det lokale språket er spansk, men Arguineguin er et stort internasjonalt reisemål, så du klarer deg fint med engelsk. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Arguineguin kan friste med lange sandstrender som Patalavaca-stranden, og små lavastrender der du kan ta en dukkert. Tyve minutters spasertur fra sentrum ligger en av Kanariøyenes flotteste strender, Anfi Beach. Den lille fiskerlandsbyen er også kjent for herlige matopplevelser, spesielt dagsfersk fisk og skalldyr. Stedet er perfekt for deg som søker en avkoblende ferie og koselig atmosfære. Søker du avslappende luksus, bør du sjekke ut Radisson Blu Resort Gran Canaria som ligger på strandpromenaden mellom Patalavaca og Anfi Beach.

Gran Canaria internasjonale lufthavn ligger øst på øya ved Bahía de Gando. Det går daglig flyavganger fra Gardermoen, reisetiden er på 5 t 40 min. Fra flyplassen kommer du deg enkelt med buss til Arguineguin, og bussturen tar i underkant av 1 time og 30 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Arguineguin har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 435 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 11 080 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 422 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 773 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 106 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner