Finn billige pakkereiser til Gdansk

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Gdansk

Gdansk

Skal du bestille fly og hotell til Gdansk? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Gdansk er en av Polens eldste byer, og ligger ved kysten av Østersjøen. Det perfekte reisemålet om du ønsker en ferie fylt med spennende historie, flott arkitektur, billig shopping og et livlig uteliv. Språket er polsk, men du kan fint kommunisere på engelsk i Gdansk.

Den offisielle myntenheten i Polen er zloty (PLN), og tidssonen er den samme som Norge. Her er det korte avstander mellom ting å se og gjøre, og byen er rik på både kulturelle og arkitektoniske minnesmerker, sjarmerende torg og rimelig spa. Gdansk er også kjent for stemningsfulle julemarked.

I dag har Gdansk så godt som vokst sammen med de nærliggende byene Sopot og Gdynia, og blir kalt Trippelbyen. Sopot er en velkjent badeby som gjør at du fint kan kombinere storbyferie med badeferie når du besøker Gdansk.

Gdansk internasjonale lufthavn ligger i det nordlige Polen, i nærheten av Gdansk by. Det går daglige avganger fra Gardermoen, og reisetiden er på ca. 1,5 time. Fra flyplassen kommer du deg enkelt til Gdansk sentrum med buss eller taxi. Reisetiden er ca. 20 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve alternative destinasjoner har også mange andre muligheter. Ved siden av Gdansk har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Latvia

Pakkereiser til

Latvia
Fra 615 kr

Pakkereiser til Serbia

Pakkereiser til

Serbia
Fra 1 975 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner