Finn billige pakkereiser til Las Palmas

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Las Palmas

Las Palmas

Skal du bestille fly og hotell til Las Palmas? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Las Palmas er den største byen på Gran Canaria, og på Kanariøyene. En reise hit byr på en herlig kombinasjon av storbyliv med sol og bad. Det lokale språket er spansk, men Las Palmas er et stort internasjonalt reisemål, så du klarer deg fint med engelsk. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Gran Canarias største by har noe å tilby alle – uansett om du reiser med barn, alene, som par eller med venner. Her finner du den berømte fem kilometer lange sandstranden Las Canteras, bra og rimelig shopping, pulserende uteliv, koselige tapasrestauranter og god underholdning. Besøk Las Palmas koselig gamleby, Vegueta, for kulturliv og severdigheter, eller havna, El Puerto, og den hyggelig strandpromenaden med mange butikker, restauranter og barer.

Gran Canaria internasjonale lufthavn ligger øst på Gran Canaria ved Bahía de Gando. Det går daglige flyavganger fra Gardermoen og reisetiden er på 5 t 40 min. Fra flyplassen kommer du deg enkelt med buss til Las Palmas, og bussturen tar ca. 30 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Las Palmas har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 435 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 11 080 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 422 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 773 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 106 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner