Finn billige pakkereiser til London

Alternativer for avreise og hjemreise

Om London

London

Skal du bestille fly og hotell til London? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

London er nordmenns storbyfavoritt og det er ikke uten grunn. En reise til den britiske metropolen passer for enhver smak – uansett interesse og lommebok. Den offisielle myntenheten i Storbritannia er britiske pund (GBP), og tidssonen er 1 time bak Norge.

London byr på et eldorado av opplevelser innen shopping, musikaler og teater, anerkjente restauranter, kultur, sightseeing og muséer, fotball og natteliv. London er også kjent for sitt flotte, stemningsfulle julemarked. Den eneste nedsiden ved London er at det ikke er mulig å få med seg alt på en tur. Men, da har du jo en unnskyldning til å reise tilbake!

Det er lurt å velge hotell og bo etter hva du ønsker å gjøre når du besøker byen, da avstandene er ganske store i London. Det finnes utallige hoteller å velge mellom både barnevennlige, i de beste shoppingområdene og for deg som ønsker det eksklusivt.

Det går daglige avganger til flere av flyplassene i London, og flytiden er på ca. 2 timer. Fra flyplassene kommer du deg enkelt inn til London sentrum med enten tog, buss, metro eller taxi. Den raskeste veien er med Heathrow Express toget, som tar ca. 15 minutter til Paddington station.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av London har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Irland

Pakkereiser til

Irland
Fra 2 234 kr

Pakkereiser til Island

Pakkereiser til

Island
Fra 3 025 kr

Pakkereiser til Norge

Pakkereiser til

Norge
Fra 1 675 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner