De mest populære FINN-annonsene i 2015!

De mest populære FINN-annonsene i 2015!

Det er ulike måter å få oppmerksomhet på sin egen FINN-annonse. Her er de mest populære annonsene fra året 2015

 1. Kan noen hjelpe meg? Familien fra Vikersund hadde ikke råd til julegaver og postet en annonse på FINN. Den ble sett av nesten en halv million nordmenn og skapte stort engasjement.
 2. Bolig med stall og bilverksted. Nordmenn flest drømmer om å bo på et lite småbruk på landet. Denne boligen har vel alt man kan drømme om. God plass og lekkert interiør, egen stall, ridehall, naust og seterstøl.
 3. Tidenes råeste bobil? Innredet som en lekker leilighet med sentralvarme og soveplass til fem! Se bilen
 • Meget spesiell SCANIA 112 med campingsemi. Trekkeren er omregestrert til 4 personer og opp-trekt i sort og hvitt skinn.

  Meget spesiell SCANIA 112 med campingsemi. Trekkeren er omregestrert til 4 personer og opp-trekt i sort og hvitt skinn.

4. Selger genser fordi du dumpa meg. Å bli dumpa av kjæresten kan gjøre vondt. Noen ganger hjelper det å ta igjen med å selge genseren til typen! Annonsen måtte vi fjerne, for det er jo strengt tatt ikke lov å selge andes ting:)

5. Du og den motekroppen din. En bittersøt annonse der Benedicte tar et solid oppgjør med den perfekte kvinnekroppen.

 • Du som sklir rett inn i alle klær du prøver. Som syns størrelser alltid passer kjempebra. Hurra for deg...

  Du som sklir rett inn i alle klær du prøver. Som syns størrelser alltid passer kjempebra. Hurra for deg...

Les mer om:

6. Scania P420 til 2,4 millioner. Vi nordmenn drømmer om å bo i bilen og cruise rundt (annonsen er fjernet).

7. Forferdelig salongbord. Veldig morsom tekst som mange kjente seg igjen i!

 • Jeg tror jeg vil bli et bedre og mer lykkelig menneske så fort dette bordet forsvinner ut døren; inntekten min kommer til å øke, morgenkaffen kommer til å smake bedre, bilen blir sprekere, musklene større, somrene lenger, og jeg kommer til å få større fisk når jeg er ute og fisker. Skal ikke se helt bort i fra at det blir fred i Midt-Østen og

  Jeg tror jeg vil bli et bedre og mer lykkelig menneske så fort dette bordet forsvinner ut døren; inntekten min kommer til å øke, morgenkaffen kommer til å smake bedre, bilen blir sprekere, musklene større, somrene lenger, og jeg kommer til å få større fisk når jeg er ute og fisker. Skal ikke se helt bort i fra at det blir fred i Midt-Østen og

8. Søker gjester til min sønns konfirmasjon. Denne historien ga mange av oss klump i halsen (annonse fjernet).

9. Prakteiendom på egen øy. Ja det er lov å drømme (annonse fjernet).

 • Prakteiendom på egen øy. Ja det er lov å drømme.

  Prakteiendom på egen øy. Ja det er lov å drømme.

Les mer om:

10. Hus i Tyrkia selges billig. Fristende å ha sitt eget feriested i Tyrkia? (annonse fjernet)

11. Traumatisert familie med knuste drømmer selger kajakk. Familien fikk hjelp av Per Heimly til å ta bildene. De ble rimelig rå, spør du oss! Over en kvart million nordmenn var innom annonsen. Her kan du også lese mer om denne historien med Per Heimly- Fotoshoot med Per Heimly får folk til å smile

 • Per Heimly synes historien om kanoen og familien er sjarmerende og søt, og samtidig en ”typisk” historie om et impulskjøp gjort for lenge siden. Han tror det er mange som kjenner seg godt igjen i akkurat det.

  Per Heimly synes historien om kanoen og familien er sjarmerende og søt, og samtidig en ”typisk” historie om et impulskjøp gjort for lenge siden. Han tror det er mange som kjenner seg godt igjen i akkurat det.

12. Koenigsegg til 8,5 millioner. Kjekt å ta seg en kjøretur med over 1000 HK under panseret!

 • The CCXR was a CCX with “Flower Power” added to it, as it could also run on recyclable ethanol (E85 to most). The CCXR was the world’s first green Supercar.

  The CCXR was a CCX with “Flower Power” added to it, as it could also run on recyclable ethanol (E85 to most). The CCXR was the world’s first green Supercar.