FINN-annonsene som fikk oss til å le i 2018

FINN-annonsene som fikk oss til å le i 2018

De mest kreative, engasjerende og morsomme FINN-annonsene har gjerne til felles at produktet som annonseres er helt spesielt og skiller seg ut. Som et hus med egen bensinstasjon, Bolia-sofa tilgriset av maling og en partybåt under vann er noen av FINN-annonsene som skapte engasjement i fjor.

De mest kreative, engasjerende og morsomme FINN-annonsene har gjerne til felles at produktet som annonseres er helt spesielt og skiller seg ut, eller at annonsørene byr litt ekstra på seg selv og spiller på følelser. Ved å ta i bruk humor, ironi, frustrasjon, oppsiktsvekkende annonseobjekter eller kreative bildeserier, så vekker denne typen FINN-annonser noe i oss.

Man kan ofte få skikkelig god uttelling for å lage annonser som har “det lille ekstra”, hvert fall hvis de havner på sosiale medier. Flere av FINN-annonsene som skapte mye engasjement i 2018, er annonser der annonsøren har brukt litt utradisjonelle virkemidler, som morsom tekst eller kreative bilder, for å få solgt noe, sier Adéle Cappelen Blystad, kommunikasjonsrådgiver i FINN.

Engasjerte småbarnsforeldre på Facebook. På FINNs Facebookside deles mange av de mest kreative annonsene som legges ut på FINN. Og blant annonsene som var særlig populære i 2018, finner vi en helt spesiell sofa- Orlando sofa fra Bolia gis bort

  • Denne Bolia-sofaen hadde opprinnelig en prislapp på 50 000 kroner. FØR den ble "dekorert" av familiens treåring riktignok.

    Denne Bolia-sofaen hadde opprinnelig en prislapp på 50 000 kroner. FØR den ble "dekorert" av familiens treåring riktignok.

Annonsebildet fra FINN torget viser et lite barn dekket av hvit maling som hopper opp og ned i en like så tilgriset sofa fra Bolia, som ifølge annonsør hadde en opprinnelig prislapp på 50 000 kroner.
“3 år gammel Orlando sofa gis bort til noen som vil ta på seg jobben med å prøve å rense den eller trekke den om. Den har "litt" malingssøl som det fremkommer av bildene, etter at vår to år gamle datter fikk tak i et malingsspann”, stod det i annonsen, som nådde nesten 500 000 på Facebook. Denne annonsen tok helt av da vi delte den på FINNs Facebookside, og skapte masse engasjement. Det var nok mange småbarnsforeldre som kjente seg igjen og som har opplevd lignende situasjoner, sier Blystad.

Les mer om:

En skikkelig kul grill- Revolver grill, med en prislapp på 27 000 kroner er også blant annonsene som skapte mye blest på FINNs Facebook i løpet av 2018.

  • Denne dødstøffe revolvergrillen fikk mye oppmerksomhet på FINNs Facebookside i fjor!

    Denne dødstøffe revolvergrillen fikk mye oppmerksomhet på FINNs Facebookside i fjor!

Grillen, som har nådd nærmere 200 000 Facebookfølgere og fått nesten 1000 likes , er nemlig formet som en 3 meter lang og 130 centimeter høy revolver - definitivt “one of a kind”. Ifølge selger ryker det også fra “løpet” på revolveren når du griller. Ganske rå til sommerens mange grillfester!

Se flere av årets mest kreative og morsomme FINN-annonser nedenfor:

Bolia-sofa gis bort (Den har "litt" malingssøl som det fremkommer av bildene)
478 084 visninger
Se annonsen her!

Partybåt med LED-lys gis bort (Båten må hentes, husk øsekar og redningsvest)
210.414 visninger
Se annonsen her!

Råtøff revolvergrill:
188 555 visninger
Se annonsen her!

Hus med egen bensinstasjon:
161 692 visninger
Se annonsen her!

Jeg gir opp. Yndlingen (båt) selges:
139.657 visninger
Se annonsen her!

Her gikk de virkelig “bananas” før visning:
117 541 visninger
Se annonsen her!

Nå selger vi sofaen også...:
Nesten 100.000 visninger
Se annonsen her!