Fotoshoot med Per Heimly får folk til å smile

Fotoshoot med Per Heimly får folk til å smile

Er dette tidenes flotteste bildeserie i en FINN-annonse noensinne? Kanskje ikke så rart, ettersom det er fotograf Per Heimly som står bak.

Kajakkens eier Anita Trippestad, forteller at FINN har gitt dem muligheten til å drive sin egen lille familiebedrift og selge unna ting de ikke lenger trenger i over 6 år, samtidig som de er på evig jakt etter nye og spennende skatter. Denne gangen ble salgsopplevelsen en litt annen. FINN sendte nemlig den anerkjente fotografen Per Heimly til Tønsberg for å ta bilder av Traumatisert familie med knuste drømmer selger kajakk. Bilder har mye å si på FINN torget-annonsene, og her er det en del som har litt å gå på for å få solgt varene sine raskere. Selv om ikke alle vil ende opp med en så fantastisk bildeserie som denne, kan du komme langt med å følge disse enkle tipsene- Slik tar du gode annonsebilder.

Les mer om:

Veldig gøy opplevelse!

Det var veldig gøy at denne muligheten dukket opp i vårt desperate forsøk på å bli kvitt denne kajakken, og hele opplevelsen har vært kjempeartig. Samtidig er det fint å være med på å skape oppmerksomhet rundt å skrive og illustrere annonsene på FINN enda bedre, sier Anita. Per Heimly synes historien om kanoen og familien er sjarmerende og søt, og samtidig en ”typisk” historie om et impulskjøp gjort for lenge siden. Han tror det er mange som kjenner seg godt igjen i akkurat det.

Skapte bilderoman

Dette er en hvit elefant man ikke blir kvitt. Det har jeg også brukt som utgangspunkt for bildene. Jeg har forsøkt på en humoristisk måte å lage en bilderoman, og det var artig å bruke FINN som medie til å formidle en morsom historie gjennom bilder. Og samarbeidet gikk knirkefritt for seg. Familien var så søt, fin og sporty. De var veldig lette å jobbe med, så vi hadde det alle sammen veldig gøy under fotoshoten, avslutter Heimly.