Smak deg gjennom Oslos mathaller

Smak deg gjennom Oslos mathaller

De siste årene har trenden innen mat og drikke gått mer og mer i retning av foodtrucks og mathaller. Du trenger ikke dra langt for å teste trenden, da Oslo nå er godt representert med hele tre mathaller. Kast deg på bølgen og prøv deilig mat og drikke fra hele verden!

Publisert 28. mars 2019 kl. 15.53

Vulkan mathall

Bindeleddet mellom Grünerløkka og Oslo sentrum er abslolutt Vulkan mathall. Dette er et foodie-paradis med over 30 spisesteder, kafeér og spesialbutikker med mat og drikke av høy kvalitet. Er du på utkikk etter varer du ikke finner alle steder eller fagfolk du kan få gode råd og tips fra – da er dette stedet for deg. De fleste spisestedene har serveringsområder, men det er også mulig å kjøpe mat fra ulike steder og nyte i midten av hallen. Her er du garantert en god matopplevelse.

Vippa Oslo

Ingenting er som en solfylt dag i Tigerstaden, som nytes på øyene i Oslofjorden og avsluttes med et smakfull måltid på Vippa Oslo. Dette er et mat-, kultur- og læringssenter helt ytterst på Vippetangen. Her kan du spise deg god og mett på matretter fra hele verden, i en nydelig, avslappet atmosfære. Nyt deilige dråper i solveggen på en mathall, helt til solen går ned og lær om fisk, beitedyr, urbant landbruk og mye mer.

Vippa Oslo holder for tiden åpent onsdag til fredag kl.15-21. Lørdag kl.12-21. Søndag kl.12-19.

Torggata Bad – Oslo Street Food

Trenger du en liten matbit etter en tur på Operataket? Da bør du ta turen innom det siste tilskuddet av mathaller i sentrum – gamle Torgata Bad som nå heter Oslo Street Food. Dette er en ekte mathall med god-musikk på høyttaleren og foodtrucks som tilbyr deilig mat fra mange ulike verdensdeler. Her kommer du ikke for å sitte lenge, det er kun benker og langbord, men dette er et fint sted når du trenger litt påfyll før du skal videre. Er du spesielt glad i det søte liv? Da bør du unne deg Monkey’s Bubble Waffle. Midt i Oslo sentrum.

Været i Oslo de neste 7 dagene

  • Mandag 16°
  • Tirsdag 14°
  • Onsdag 23°
  • Torsdag 23°
  • Fredag 22°
  • Lørdag 21°
  • Søndag 21°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.