Kjærestetur i Oslo - 4 romantiske tips

Kjærestetur i Oslo - 4 romantiske tips

Det unike med Oslo er at på alle kanter finner du natur. Likevel er det en trendy og urban storby som de siste årene er satt på det internasjonale kartet. Uansett om dere er urbane eller sporty – Oslo har noe å tilby alle som vil pleie kjærligheten. Her er FINN Reises tips til en romantisk kjærestetur i Oslo.

Publisert 16. august 2019 kl. 9.37

Spa og romantikk går hånd i hånd

Spa og velvære er velkjente måter å koble av på, la roen senke seg og bare nyte. Oslo har de siste årene økt spa-tilbudet betraktelig, og det til stor glede for både innbyggere og tilreisende. Det siste tilskuddet er SALT ved Havnelageret som tilbyr spa litt utenom det vanlige – iskaldt bad i indre oslofjord og stor felles sauna. Ønsker dere en litt mer privat opplevelse, er det flere private “badstuflåter” til utleie. Definitivt en spa-opplevelse du sent vil glemme!

Det finnes flere romantiske hotell i hovedstaden, blant annet hos designhotellet The Thief på Tjuvholmen kan du og din kjæreste få en komplett opplevelse på kjæresteturen. Sentral beliggenhet, stor spa-avdeling og takterrasse med restaurant og utsikt over Oslo og fjorden.

Romantisk middag for to

Til å være en relativt liten storby, er det ingenting å si på restaurantutvalget i hovedstaden. Du kan nyte gode smaker fra alle verdens hjørner, spesielt nå som Oslo kan friste med hele tre mathaller. Et sted du bør ta med din kjære er Ostebutikken Bistro på Birkelunden. Denne sjarmerende, knøttlille bistroen er også en delikatesseforretning, og både smaker og opplevelse gir deg følelsen av å være i Frankrike. Og vi vet alle hvor flinke franskmenn er på romantikk….

Været i Oslo de neste 7 dagene

  • Mandag 12°
  • Tirsdag 12°
  • Onsdag 13°
  • Torsdag 14°
  • Fredag 13°
  • Lørdag 16°
  • Søndag 15°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.

Tur langs Akerselva

Det er ofte mange ting å oppleve i en storby, men det kan kanskje være deilig med litt avslappende, frisk luft også? Søndagstur langs Akerselva er en sikker date-vinner i Oslo. Det er hyggeligere (og mindre slitsomt) å gå ned enn opp, så da kan du for eksempel ta bussen til Kjelsås stasjon og starte der. Det populære rekreasjonsområdet langs elva har en levende historie, og det er flere kjente attraksjoner på veien, som den spektakulære fossen ved Hønse-Lovisas hus. Her kan du for øvrig ta en pust i bakken og nyte en kopp kaffe og svingode vafler.

Et mangfoldig uteliv

Oslo kan friste med cocktails i verdensklasse hos HIMKOK. Den store, populære baren på Youngstorget har eget destilleri og lager sin egen akevitt, gin og vodka. Trenger du å bevege deg litt på dansegulvet etterhvert, er det mange steder i området rundt Youngstorget. Eller kanskje du er ekstra glad i å synge ut av hjertens lyst til gamle slagere? Da kan karaokekveld på SYNG være et morsomt minne fra kjæresteturen i Oslo. SYNG ligger nederst på Grünerløkka, rett ved Akerselva, og her kan dere til og med leie eget karaokerom.