Oslo med barn - 4 tips til ting å gjøre

Oslo med barn - 4 tips til ting å gjøre

I Oslo finner du noe å finne på for både store og små. Ta med barna på weekendtur til storbyen og utforsk de mange attraksjonene Oslo har å by.

Publisert 28. mars 2019 kl. 15.10

Teknisk Museum – et eldorado av lekende læring for utforskende i alle aldre

Fra Oslo sentrum kommer du deg til Teknisk museum på 15 minutter med kollektivtilbud. Her kan du tilbringe én hel dag med familien – dette er gøy uansett alder. Du finner mer enn 100 prøv-selv-installasjoner og ca 25 temautstillinger om teknikk og medisin. Museumskaféen tilbyr pølser, kaffe, is og kaker.

Hver helg og ferie skjer det mye forskjellig, sjekk ut tekniskmuseum.no for mer informasjon.

Oslo Vinterpark/Oslo Sommerpark – noe for enhver årstid

Oslo tilbyr aktiviteter for barn uansett årstid. Tryvann er populært hos Osloborgere og nå kan du ta turen på både vinteren og sommeren. På vinterstid er Tryvann, kalt Oslo Vinterpark, det største skianlegget i Oslo-området, kun 30 minutter fra Oslo sentrum. Oslo Vinterpark har 11 heier, 18 nedfarter og en fallhøyde på 381 meter. Det tilbys ski- og utstyrsleie, samt kafé og skiskole. På sommeren blir dette Oslo Sommerpark – Skandinavias største og flotteste klatrepark. Sommerparken har 200 elementer i trærne fordelt på 12 forskjellige løyper med ulik vanskelighetsgrad. Her får du 15% på inngang med Oslo Pass.

Popsenteret – gratis inngang for barn og voksne

Popsenteret i Oslo er et interaktivt museum og opplevelsessenter for norsk musikk. Her brukes spennende audiovisuell teknologi i utstillinger og interaktive opplevelser, og du kan søke frem favorittlåter, reise i tidsmaskin og spille inn låter i studio. Opplev norsk populærmusikk på en helt ny måte!

Frognerbadet – badeland og et besøk i Vigelandsparken

På sommeren i Oslo er det fint å kunne dra å bade selv om dere er midt i byen. Frognerbadet er et stort og populært utendørsbad med to 50-meters basseng, plaskebasseng og stupetårn. Badet ligger i enden av Frognerparken, så dette kan kombineres med et besøk i Vigelandsparken. Her finner dere over 200 skulpturer av Gustav Vigeland, inkludert hans mest kjente verk Sinnataggen og Monolitten.

Badet er kun åpent på sommeren.

Les også:

Været i Oslo de neste 7 dagene

  • Søndag 13°
  • Mandag 12°
  • Tirsdag 13°
  • Onsdag 11°
  • Torsdag 12°
  • Fredag 12°
  • Lørdag 12°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.