Barcelona med barn - 6 tips til ting å gjøre

Barcelona med barn - 6 tips til ting å gjøre

En storbyferie skal være til glede for både store og små. Med disse gode tipsene til aktiviteter med barn i Barcelona kan du være sikker på at dette blir en uforglemmelig ferie for hele familien.

 1. Tibidabo - En fartsfylt dag for hele familien

  Hvem liker vel ikke fornøyelsesparker?

  Vel, hva med å kombinere fart og moro med et av Barcelonas beste utsiktspunkt? Tibidabo ble opprettet på 1800-tallet og er dermed den eldste fornøyelsesparken i Barcelona og nest eldst i Europa. Parken ligger på toppen av Tibidabo fjellet, på nordsiden av byen og gir derfor en helt unik utsikt over byen. Med en rekke utvalg karuseller og barer er dette den ultimate opplevelse for hele familien!

  Utsikt over Barcelona fra Tibidabo - Foto: Getty Images
 2. Parc Ciutadella og Barcelona Zoo - En dag i parken skuffer aldri

  Ciutadellaparken er en grønn perle midt i byen, på utkanten av El Born, og er det perfekte sted for lek og moro.

  På innsiden av parken finner du også inngangen til byens dyrepark. Parken har hele 7000 dyr og opptil 500 forskjellige dyrearter! Du vil ikke gå glipp av delfinshowet. Parken er omringet av spisesteder som gjør det enkelt etter en lang dag i parken.

 3. Aquarium - En spennende og mulig våt opplevelse for store og små

  Akvariet i Barcelona har en helt unik konstruksjon hvor alt er bygget i glass. Oppdag alle forskjellige sjølandskap og utforsk haiakvariet via en glasstunnel! Kanskje kunne du tenke deg en dukkert med haiene? Da har du kommet til rett sted. Her kan du nemlig senkes ned til haiene i bur! Tør du? (Haidykking - aldersgrense 8 år).

 4. Museu de la Ciencia - En lærerik dag for hele familien

  Hvem sa at kjemi ikke kan være gøy?

  En veldig populær attraksjon i Barcelona er museet for kjemi. Museet har en rekke aktiviteter og utstillinger tilgjengelig for besøkende og er designet for å stimulere folks forståelse og mening om kjemi. De tilbyr til og med et stort forsøkslaboratorium for 3-7 åringer! Billettene koster fra 2,50 EUR.

 5. GoCar Barcelona - En sightseeing opplevelse litt utenom det vanlige

  Det er ikke alle dager det er like lett å dra med seg barna på sightseeing rundt i storbyen, så hvordan oppdage Barcelona og ha det gøy på samme tid? GoCar Barcelona tilbyr GPS guidede turer i små gule gocarts! Tutende rundt i disse funky, gule bilene garanterer en unik og morsom opplevelse for hele familien.

 6. Port Aventura - En uforglemmelig opplevelse for alle aldre

  Port Aventura er den største og mest kjente fornøyelsesparken i Spania. En fornøyelsespark som ligger ved sør-kysten, en time ut av byen. Port Aventura er delt inn i ulike geografiske områder; Middelhavet, en polynesisk landsby, en maya-pyramide, en kinesisk fiskelandsby og en amerikansk western by! Her er dere garantert en hysterisk og lattermild dag for alle aldre.

 • Bilde med utsikt fra Gaudi parken i Barcelona

  Utsikt fra Gaudi parken i Barcelona - Foto: Getty Images

Været i Barcelona de neste 7 dagene

 • Torsdag 16°
 • Fredag 14°
 • Lørdag 15°
 • Søndag 19°
 • Mandag 20°
 • Tirsdag 22°
 • Onsdag 19°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.