Fotballtur til Barcelona - tipsene til de ultimate fotballopplevelsene

Fotballtur til Barcelona - tipsene til de ultimate fotballopplevelsene

Det er ingen tvil om at fotballkulturen i Spania er like aktuell for besøkende som for innbyggerne selv. FC Barcelona er elsket av fans fra over hele verden og har tusenvis av besøkende på sin legendariske stadion, Camp Nou, hvert eneste år.

Camp Nou er den tredje største stadion i verden og har plass til litt i underkant av 100 000 tilskuere. Den katalanske fotballstadion er blitt en diger attraksjon for fotballentusiaster verden over, ja for det er ikke akkurat lite å utforske! FC Barcelona museet tar deg gjennom en tidsreise fra der det hele startet, i 1957 og frem til i dag. Ta bilde med pokaler, utforsk alle fotballer gjennom tidene, besøk spillernes garderobe, og ikke minst tråkk på gresset Messi tilbringer store deler av karrieren sin på! På Camp Nou kan drømmen om å være en fotballegende for en dag gå i oppfyllelse.

Det er ikke alltid man kan ta seg råd til å se kamper på stadion, så her finner du en liten guide til noen av de beste fotballpubene i byen.

 • Barcelona fotballstadion 2

Fotballpub i Barcelona

The Wild Rover- Denne tradisjonelle irske puben finner du like ved La Rambla, i det gotiske kvarter. Puben tilbyr to gigantiske skjermer og seks store TV skjermer som viser alt fra fotball til rugby, tennis, basketball og mye mer. På The Wild Rover kan du se alt fra spanske La Liga til Premier League, Champions League og Europa League. Med en standard pub meny og en rekke utvalg øl, er du garantert en klassisk fotballkveld med gjengen!

Adr: Carrer de Santa Mónica 2

Shenanigans- En annen legendarisk pub i byen er Shenanigans. Shenanigans er den første irske puben i Barcelona, og med sitt digre bakrom har du sikret deg det perfekte sted å se store kamper. I barområdet finner du seks TV skjermer til som viser et utvalg forskjellig sport, selvom britisk fotball er en selvfølge. På menyen finner du en rekke tradisjonelle, irske retter, som for eksempel den klassiske “beef and kidney pie” som skylles best ned med en god irsk øl! I helgene er det live musikk fra 21:30.

Adr: Carrer de Marquès de Barberà 11.

Flaherty’s Irish Pub- Den irske puben er en av Barcelonas mest populære og er et absolutt must for besøkende fotballfans! Puben har et imponerende utvalg sportskanaler og servitørene gjør alltid sitt beste for å tilfredsstille alles ønsker, selv om Premier League alltid er en selvfølge! Menyen har alle pubklassikerne, pluss noen egenkomponerte spesialiteter og et stort utvalg øl. Flaherty’s har en atmosfære som er alt en fotballfan kunne drømt om og er noe du absolutt ikke vil gå glipp av når på reise til Barcelona.

Adr: Plaza Joaquim Xirau

Les også:

 • Bilde med utsikt over fotballstadion og Barcelona

  Utsikt over stadion og Barcelona - Foto: Getty Images

Været i Barcelona de neste 7 dagene

 • Tirsdag 12°
 • Onsdag 16°
 • Torsdag 19°
 • Fredag
 • Lørdag 11°
 • Søndag 11°
 • Mandag 12°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.