Kjærestetur i Barcelona - 5 gode tips

Kjærestetur i Barcelona - 5 gode tips

Kjærestetur? Bryllupsreise? Eller kanskje bare en romantisk spontantur? Vel, dere kunne ikke valgt et mer romantisk reisemål. Med disse fem tipsene er du og din utvalgte garantert en uforglemmelig reise til Barcelona.

 1. Aire de Barcelona - En spaopplevelse for to

  Aire De Barcelona tilbyr en arabisk spa opplevelse og er en av de mest luksuriøse salongene i Barcelona. Inkludert i pakken er sauna, saltvannsbasseng, boblebad, isbad og arabisk te. I tillegg kan du booke ekstra massasje for to. Salongen er åpen helt til midnatt, så hva er vel mer romantisk enn kveldsspa for deg og din partner?

 2. Hotel 1898 - Cocktails + solnedgang = sant

  Etter både spa og middag er det et must med en romantisk takterrasse og Hotel 1898 tilbyr nettopp dette. Hotel 1898 ligger i et gammelt, historisk bygg fra tidlig 1900-tallet midt i Las Ramblas. Med spa-service, restaurant og svømmebasseng på taket er dere garantert en romantisk opplevelse.

  Adr: La Rambla 109

  Romantikk i solnedgang i Barcelona - Foto: Getty Images


 3. El Salon - En romantisk middag med din kjære

  Barcelona er full av romantiske restauranter, men som med alt annet er det alltid noen som tilbyr det lille ekstra til opplevelsen. El Salon er en liten middelhavsrestaurant gjemt bort i en stille bakgate i det gotiske kvarter. El Salon åpnet dørene i 1995, og holder samme gode kvalitet siden åpningen. Klassiske middelhavsretter blandet med det katalanske kjøkken, og kun ti bord gjør El Salon til den ultimate romantiske opplevelsen dere sent vil glemme. Dessert tips! Prøv deres klassiske ostekake med blåbærgele. Den smelter i munnen!

  Adr: Carrer de l’Hostal d’en Sol 6

 4. Hostalet de Begur - En romatisk getaway for to

  Selv om storbyferie er romantisk i seg selv, så er det ingenting i veien for en liten getaway fra storbykaoset. Bare halvannen time reise ut av Barcelona finner du en liten perle av et hotell. Begur er en liten, historisk landsby på Costa Brava kysten med bare litt i underkant av 4000 innbyggere. Hostalet de Begur er kun for voksne, og det er bare seks rom til leie rundt et hyggelig bassengområde. Hver morgen serveres frokost, og du vil oppleve fantastisk hjemmekoselig atmosfære. Tips! Reiser du utenom høysesong kan dere være så heldige å få hele hotellet for dere selv, og du er garantert en fredelig og romantisk opplevelse. Hotellet ligger sentralt i den lille landsbyen og har gangavstand til alle restauranter og severdigheter.

  Hostalet de Begur, Costa Brava, Spania - Foto: Hotels Combined
 5. Picnic!Picnic! - Ingen bedre overraskelse for en du er glad i

  Det er alltid hyggelig å overraske din kjære med noe helt unikt, og her finner du svaret! Picnic! Picnic! Hjelper deg å arrangere en romantisk piknik for to, hvor enn du måtte ønske. Selskapet tilbyr bestilling av smakfulle piknikkurver og leverer til din utvalgte destinasjon.

  Hvordan funker det?

  1. Bestill en kurv via https://picnic-barcelona.com/en/. Velg fra basic til luksus kurver.
  2. Velg måltid. (Kjøtt, fisk eller vegetar)
  3. Møt opp på din utvalgte destinasjon og NYT!

  Om du er usikker på sted, kan du finne en rekke utvalg av romantiske steder på nettsiden.

Været i Barcelona de neste 7 dagene

 • Onsdag 13°
 • Torsdag 15°
 • Fredag 13°
 • Lørdag 13°
 • Søndag 16°
 • Mandag 19°
 • Tirsdag 21°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.