Reiseguide Barcelona - dette bør du oppleve

Reiseguide Barcelona - dette bør du oppleve

Barcelona har med årene blitt et av verdens mest populære reisemål, og det med god grunn! Hvorfor, spør du kanskje? Kan det være på grunn av den milelange strandpromenaden langs hele kysten? Eller kanskje det handler om det endeløse utvalget i mote og shopping? Eller er det rett og slett kun grunnet byens unike kunst? Svaret er enkelt; ja takk til litt av alt! Her vil vi i FINN reise avsløre hvorfor Barcelona passer for nettopp deg og dine.

Publisert 14. juni 2022 kl. 10.34

Barcelona har noe å tilby alle, uansett alder og hva du ønsker å gjøre. Planlegger du en kjærestetur så finner du mange romantiske tips her. Vi kommer ikke utenom fotball, FC Barcelona er elsket av fans fra hele verden, og her gir vi deg de beste tipsene til den ultimate fotballopplevelsen.

Visste du at... i 2022 har Barcelona blitt kåret til den beste byen i verden å besøke! Det er den anerkjente britiske avisen Telegraph som har kommet frem til dette, basert på en studie gjort blant reiselivsfolk, og en leserundersøkelse.

I Barcelona finner du blant annet 9 steder som står på UNESCOs verdensarvliste, 19 Michelin restauranter, over 100 museer, for ikke å glemme sol og bad!

Barcelona er en storby med uendelig utvalg i bosteder. Alle nabolagene i byen har sin egen unike sjarm, noe som gjør det viktig å tenke over hva slags reise man er ute etter før man bestiller et sted å bo.

Severdigheter i Barcelona

Den katalanske hovedstaden er uten tvil en av de mest kunstneriske reisemålene i verden. Med sine egne helter, Antoni Gaudi og Joan Miro, har standarden for kunst i Barcelona blitt noe helt spesielt, og med sine majestetiske kunstverk har de begge satt sitt store preg på byen.

Strender i Barcelona

Med alt denne historiske byen allerede kan skryte på seg, kan de i tillegg tilby en rekke fantastiske strender. For de som ønsker en fredelig atmosfære til de som er på utkikk etter ekstremsport - Barcelonas strandpromenade har noe for alle og enhver!

Har du ikke opplevd Barcelona enda, eller ønsker du å utforske denne fantastiske byen mer?

Været i Barcelona de neste 7 dagene

  • Fredag 15°
  • Lørdag 16°
  • Søndag 16°
  • Mandag 12°
  • Tirsdag 15°
  • Onsdag 11°
  • Torsdag

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.