Benidorm reiseguide - tips til underholdende ferieby

Benidorm reiseguide - tips til underholdende ferieby

En halv time nord for Alicante finner vi den kjente underholdningsbyen Benidorm. Byen tilbyr et utvalg av underholdning, fra fornøyelsesparker til golfklubber. FINN Reise gir deg her de beste tips til hva du ikke bør gå glipp av i Benidorm.

Publisert 18. mars 2019 kl. 13.32

Benidorm har vokst fra å være en sliten, liten fiskelandsby til å bli en av Middelhavets go-to feriesteder.

AQUALANDIA

Er du glad i å teste grensene dine? Liker du et lite adrenalinkick? Hvis svaret er ja burde du garantert ta turen til Aqualandia og prøve verdens høyeste kapselsklie! Aqualandia er Spanias første badeland. Parken ble bygget i 1985 og er det nest største badelandet i Europa. Aqualandia har et enormt utvalg aktiviteter for alle aldre, både for deg som er glad i action og for deg som er på utkikk etter noe litt mer avslappende. For å spare penger kan du kjøpe en samlet billett for Aqualandia fornøyelsespark og Mundomar eller Terra Mitica, eller alle tre. Parken er åpen fra mai.

Les mer om andre fornøyelsesparker på Alicantekysten.

GOLF

Med hele fire golfbaner i og rundt byen er golfelskere bortskjemte av tilbudene for golf i Benidorm. Tre minutter fra Benidorm sentrum finner du Sierra Cortina Golf Pitch & Putt som er perfekt for både nybegynnere og avansert nivå. I tillegg har du Las Rejas Golf Course, Campo de Golf de Pointe og Melia Hotel Villaitanas egne golfbane - Villaitana Golf.

GAMLEBYEN

Den historiske delen av Benidorm er lett å glemme med all underholdningen byen allerede har å by på, men det betyr ikke at det ikke er noe å utforske for historieinteresserte. Gamlebyen i Benidorm er fylt av sjarmerende arkitektur, smale brosteinsbelagte gater og livlige torg. Det er verdt å ta en pause fra strand eller golf for en liten byvandring. De mest besøkte torgene er Plaza Santa Ana, Castelar og Castell som alle har en fantastisk utsikt over byen og stranden.

MUNDOMAR

Mundomar er det eneste akvariet på hele Alicante kysten. Her får du sjansen til å bli kjent med delfiner, du kan både bade, leke og ta bilder med de fantastiske skapningene. Marekatter, digre skilpadder, flamingoer og pingviner er bare noen av dyrene du får oppleve i Mundomar. Gå ikke glipp av delfinshowet! For å lese om flere dyreparker i området, trykk her- Alicante - tips til fornøyelsesparker og badeland

UTELIV

Benidorm er kjent for sitt ville uteliv og har et enormt utvalg av utesteder, uansett hva du er på utkikk etter - søte cocktailbarer, irske puber eller cabaret klubber med live show, Benidorm har alt. Byens mest kjente nattklubb er Benidorm Palace. Klubben er kjent for sine ekstravagante fester med halvnakne dansere, sterke drinker og uforglemmelige forestillinger. Om du er ute etter en morsom kveld på byen er vi sikre på at Benidorm Palace har alt du ønsker og mer til!

Les også:

Været i Benidorm de neste 7 dager

  • Søndag 27°
  • Mandag 22°
  • Tirsdag 21°
  • Onsdag 21°
  • Torsdag 21°
  • Fredag 23°
  • Lørdag 22°

Værvarsel fra Yr levert av Meteorologisk institutt og NRK.