Finn billige flybilletter til Alicante

Om Alicante

Alicante

Skal du reise til Alicante? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Solrike Alicante er en favoritt blant nordmenn. Høysesongen for turisme er hovedsakelig i sommerhalvåret, selv om Alicante kan friste med behagelig middelhavsklima året rundt. Den offisielle myntenheten i Spania er euro (EUR), og tidssonen er den samme som Norge.

Alicante–Elche lufthavn (ALC) er en moderne flyplass bestående av en terminal med to seksjoner; passasjerer fra Schengen-området og utenfor Schengen-området. Det er den flyplassen i Spania som mottar flest reisende fra Norge til Spania. Her finner du et stort utvalg butikker, restauranter og barer, taxfree, apotek, stellerom og lekerom. Ønsker du et mer behagelig opphold på flyplassen kan du besøke flyplassens førsteklasses lounge. Gratis trådløst internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Alicante flyplass finnes det fem hoteller kun 10 minutter unna flyplassen. Du kommer deg enkelt fra flyplassen til sentrum og til omkringliggende byer med intercity buss, samt ekspressbuss til Torrevieja og Albir/Alfaz (via Benidorm). Reisetiden fra flyplassen til Alicante sentrum er ca. 10-15 minutter. Du finner taxiholdeplass utenfor ankomsthallen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Syd Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Alicante har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.