Leie en hytte i sommer? Lei ut boligen i samme slengen!

Leie en hytte i sommer? Lei ut boligen i samme slengen!

Litt ekstra feriepenger kommer alltid godt med! Har du tenkt over at du kan leie ut huset eller leiligheten, mens du selv er på ferie?

Det siste året har preget av usikkerhet for mange, og alt tyder på at det blir Norgesferie i år også på de aller fleste. I følge FINN sine tall, ser vi også at mange planlegger å leie seg Feriehus eller hytte i sommer. Det mange ikke tenker på, er at man samtidig kan tjene penger på å leie ut egen bolig, som allikevel står tom!

Hvorfor leie?

(Saken fortsetter under bildet)

Hvorfor leie ut?

  • Hvorfor ikke? Neida. Kanskje er du en av de som har hivd deg rundt og sett på hvor i Norge du skal legge ferieplanene. Kanskje har du allerede funnet deg en bolig du skal leie, i et norsk ferieparadis du alltid har hatt lyst til å besøke, men alltid valgt bort til fordel for... Granka? Da kommer boligen din til å stå tom, så hvorfor ikke gjøre den tilgjengelig for noen andre mens du er borte? Den digitale leiekontrakten gjelder like fullt her, slik at utleiers interesser alltid er god ivaretatt.

  • Også er det jo en utrolig god måte å tjene litt ekstra feriepenger på! Opp til en viss sum er leieinntektene også skattefrie, så dersom du tenker å leie ut en uke eller to, kan du tjene ganske så godt.