Finn billige pakkereiser til Puerto Rico

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Puerto Rico

Puerto Rico

Skal du bestille fly og hotell til Puerto Rico? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Puerto Rico på Gran Canaria er en solsikker feriefavoritt som kan friste med 340 soldager og 20+ grader året rundt. Det lokale språket er spansk, men Puerto Rico er et internasjonalt reisemål, så du klarer deg fint med engelsk. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Med de langgrunne sandstrendene, restaurantliv, shopping og uteliv passer stedet godt for både barnefamilier, par og eldre. Blant annet Hotell Altamar er et populært familiehotell i nærheten av strand og sentrum, her tilbys aktiviteter for hele familien.

Puerto Rico er også et yndet sted for voksne som søker en avslappende ferie der sol og bade står i fokus. Den vakre Amadores-stranda ligger bare 20 minutters spasertur unna sentrum. For deg som liker aktiv ferie, kan Puerto Rico også by på turløyper i flott natur, mange sportsaktiviteter og delfinsafari.

Gran Canaria internasjonale lufthavn ligger øst på øya ved Bahía de Gando. Det går daglig avganger fra Gardermoen og reisetiden er på 5 t 40 min. Fra flyplassen kommer du deg enkelt med buss til Puerto Rico, og bussturen tar ca. 45 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Puerto Rico har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 435 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 11 080 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 422 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 773 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 106 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner