Finn billige pakkereiser til Alcudia

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Alcudia

Alcudia

Skal du bestille fly og hotell til Alcudia? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Alcudia ligger på nordkysten av øya Mallorca i Middelhavet. Feriebyen er en storfavoritt blant barnefamilier, mye takket være den langrunne, flotte Alcudiastranda på hele 15 km. Språket er spansk, men du klarer fint å kommunisere på engelsk når du besøker Alcudia. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er den samme som Norge.

Alcudia er det perfekte valget for deg som reiser med barn. Den milelange Alcudiastranda har finkornet sand og turkisfarget vann, og strekker seg fra havna i Alcudia, via Playa de Muro og hele veien bort til Ca'n Picafort. Her finner du mange aktiviteter og gangavstand til det meste. Langs havnen ligger sentrum av byen med restauranter og butikker, og kun fem kilometer unna byen ligger den hyggelige feriebyen Playa de Muro i grønne omgivelser. I Alcudia finner du flere av Mallorcas beste familiehotell, blant annet er Sunwing Alcudia Beach populær blant barnefamilier.

Du kommer deg enkelt til Mallorca med fly. I sommersesongen går det daglige avganger til Palma de Mallorca lufthavn og flytiden er ca. 3 timer og 30 minutter. Fra flyplassen kommer du deg til Alcudia og Playa de Muro med buss, og reisetiden er ca. 1 time.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Alcudia har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 776 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 7 345 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 365 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 860 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 085 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner