Finn billige pakkereiser til Amadores

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Amadores

Amadores

Skal du bestille fly og hotell til Amadores? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Amadores er et av Gran Canarias nyeste feriesteder. Her får du behagelige temperaturer året rundt og nydelig hvit karibisk sandstrand. Det lokale språket er spansk, men du klarer deg fint med engelsk. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time etter Norge.

Den tropiske stranden i Amadores ligger i en liten bukt uten de store bølgene, og er langgrunn og barnevennlig. Langs strandpromenaden finner du flere hyggelige spisesteder og kaféer. Ønsker du mer shopping og uteliv, kan du på knappe 20 minutter spasere på gangveien langs havet til nabobyen Puerto Rico. Reiser du med barn er Mirador del Atlantico et flott familiehotell, og ønsker du avslapning og flott utsikt anbefales Gloria Palace Royal Hotel & Spa.

Gran Canaria internasjonale lufthavn ligger øst på øya ved Bahía de Gando. Det går daglig avganger fra Gardermoen og reisetiden er på 5 t 40 min. Fra flyplassen kommer du deg enkelt med buss til Playa de Amadores, og bussturen tar ca. 45 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve varme og sol har også mange andre muligheter. Ved siden av Amadores har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Egypt

Pakkereiser til

Egypt
Fra 3 595 kr

Pakkereiser til Hellas

Pakkereiser til

Hellas
Fra 2 804 kr

Pakkereiser til Israel

Pakkereiser til

Israel
Fra 7 155 kr

Pakkereiser til Italia

Pakkereiser til

Italia
Fra 1 335 kr

Pakkereiser til Kypros

Pakkereiser til

Kypros
Fra 2 879 kr

Pakkereiser til Malta

Pakkereiser til

Malta
Fra 3 329 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner