Finn billige pakkereiser til Sunny Beach

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Sunny Beach

Sunny Beach

Skal du bestille fly og hotell til Sunny Beach? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Sunny Beach er Bulgarias mest populære ferieby – spesielt blant de som ønsker å tilbringe dagen på en herlig sandstrand. Språket er bulgarsk, men du klarer deg fint med engelsk når du besøker Sunny Beach. Den offisielle myntenheten er euro (EUR), og tidssonen er en time før Norge.

Den bulgarske feriebyen er velkjent for den 8 kilometer lange sandstranden som byr på alt du kan ønske deg av strandaktiviteter. Her vil både par, barnefamilier og festglade kunne nyte late dager. Langs strandpromenaden finnes flere restauranter, kafeer og billige shoppingmuligheter. På kvelden kan du oppleve det pulserende utelivet i Sunny Beach – som varer helt til solen står opp.

Burgas internasjonale lufthavn ligger nordøst for byen Burgas i Bulgaria. Det går ukentlige avganger og flytiden er ca. 3 timer og 15 minutter fra Gardermoen. Fra flyplassen til Sunny Beach tar det mellom 30 min og 1,5 timer med buss, avhengig av hvor du skal bo.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve alternative destinasjoner har også mange andre muligheter. Ved siden av Sunny Beach har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Latvia

Pakkereiser til

Latvia
Fra 625 kr

Pakkereiser til Polen

Pakkereiser til

Polen
Fra 385 kr

Pakkereiser til Serbia

Pakkereiser til

Serbia
Fra 2 245 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner