Finn billige pakkereiser til Sopot

Alternativer for avreise og hjemreise

Om Sopot

Sopot

Skal du bestille fly og hotell til Sopot? Du finner mange billige pakkereiser med et enkelt søk på FINN reise.

I vår tjeneste kan du sammenligne priser fra et stort utvalg tilbydere av pakkereiser, inkludert de største charterselskapene. Enten du ønsker chartertur med all-inclusive til solfylte syden eller weekendtur til en populær storby, så hjelper FINN reise deg med å finne den beste og billigste pakkereisen.

Bestill din pakkereise i dag på FINN reise!

Det er godt å vite at om det oppstår endringer – fra din eller reiseoperatøren sin side – er du som forbruker ekstra godt beskyttet av Pakkereiseloven når du bestiller en pakkereise.

Trenger du bil på reisen din? Sjekk ut leiebiltjenesten på FINN Reise og finn den billigste leiebilen til ditt reisemål.

Sopot ligger en drøy mil nordvest langs kysten fra Gdansk i Polen. Byen utgjør selve hjertet av den polske rivieraen, og er i dag en stor bade- og fornøyelsesdestinasjon. Språket er polsk, men du kan fint kommunisere på engelsk når du besøker Sopot. ​​Den offisielle myntenheten i Polen er zloty (PLN), og tidssonen er den samme som Norge.

Den livlige badebyen Sopot blir ofte kalt Polens St.Tropez, og i høysesongen er det et populært feriested for både turister og lokale. Her finner du vakre sandstrender, Europas lengste pir, hyggelige restauranter, rimelig shopping og et pulserende natteliv. Dagens Sopot har vokst sammen med byene Gdansk og Gdynia, og sammen blir området kalt Trippelbyen. Det gjør at du enkelt kan kombinere badeferien med en tur til Gdansk og urbant storbyliv.

Gdansk internasjonale lufthavn ligger i det nordlige Polen, i nærheten av Gdansk by. Det går daglige avganger fra Gardermoen, og reisetiden er på ca. 1,5 time. Fra flyplassen kommer du deg enkelt til Sopot med buss eller taxi. Reisetiden er ca. 20 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve alternative destinasjoner har også mange andre muligheter. Ved siden av Sopot har du her et utvalg med gode priser.
Pakkereiser til Latvia

Pakkereiser til

Latvia
Fra 615 kr

Pakkereiser til Serbia

Pakkereiser til

Serbia
Fra 1 975 kr

Finn pakkereiser til andre spennende destinasjoner

Om du er på jakt etter en charter, all-inclusive eller en storbyferie så er det mange muligheter innen pakkereiser. Her gir vi deg litt inspirasjon.

Flere destinasjoner