Finn billige flybilletter til Trondheim

Om Trondheim

Trondheim

Skal du reise til Trondheim? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Trondheim byr på storbyliv og småbysjarm med fargerike trebygninger og brosteinsbelagte gater. Norges tredje største by er en populær destinasjon i sommerhalvåret.

Trondheim lufthavn Værnes (TRD) består av to små terminaler; en for innenlandsreiser og en for europeiske flyvninger. Fasiliteter på flyplassen varierer noe mellom terminalene, og du finner flere spisesteder og butikker på innlandsterminalen. Stellerom og lekerom finnes på begge terminaler, men taxfree er kun på terminalen for europeiske flyvninger. Om du ønsker tilgang til flere fasiliteter så finnes det en førsteklasses lounge på flyplassen. Gratis trådløst Internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Trondheim lufthavn finner du et hotell på flyplassen: Radisson Blu Hotel Trondheim Airport. Det er også to andre hoteller kun 5 minutter unna flyplassen med gratis shuttlebuss. Togstasjonen ligger i umiddelbar nærhet til flyplassen og togturen inn til Trondheim tar ca. 35 minutter. Det går også flybuss til flere steder i Trondheim, og taxiholdeplass ligger rett utenfor flyplassen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Trondheim har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.