Finn billige flybilletter til Trondheim

Flysøk

Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...

Om Trondheim

Trondheim

Skal du reise til Trondheim? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Trondheim en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Trondheim med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Trondheim i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven.

Trondheim var hovedstaden i Norge mellom 1030- og 1217-tallet, og er den eldste av Norges storbyer. Du kan fortsatt se den historiske arven i og rundt sentrum av byen. Nidaros-katedralen, Nord Europas nest største kirke, er et majestetisk syn. Nidaros er den eneste store, gotiske katedralen i Norge, som ble bygget allerede i år 1070. I Trondheims gamleby “Bakklandet” kan du spasere langs Nidelva, blant trebygninger og små, atmosfæriske gater. Beliggende i overgangen mellom sjø og land på byens båthavn, finner du Pirbadet, Norges største innendørs svømmehall. Mat- og drikkekulturen i Trondheim har dype, historiske røtter, og vokser både nasjonalt og internasjonalt. Trondheim er en populær studentby, med blant annet Norges teknisk-naturvitenskapelige universitet (NTNU), som er landets største tekniske universitet. Det er rundt 30-40 000 studenter i byen. I nærheten av byen finner du Bymarka, som er et flott turområde. Du kommer deg enkelt hit med Gråkallbanen, verdens nordligste trikk.

Trondheim Lufthavn, Værnes, er den tredje største flyplassen i Norge og ligger ca 4 mil nord for byen. Fra flyplassen kan du ta både tog og flybuss til sentrum flere ganger i timen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn flybilletter til andre land i Nord Europa

En ferie for å oppleve Nord Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Trondheim har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.