Finn billige flybilletter til København

Om København

København

Skal du reise til København? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

København tiltrekker seg alle slags turister året rundt, men det er i sommerhalvåret byen har flest besøkende. Den danske myntenheten er dansk krone (DKK), og tidssonen er den samme som Norge.

København lufthavn (CPH) består av terminal 2 og 3, og det går shuttlebuss mellom terminalene. Her finner du taxfree, restauranter, barer, butikker og møterom. Stellerom finnes ved de fleste toaletter, og lekerom finner du på terminal 2. Københavns lufthavn har flere førsteklasses lounger, om du ønsker et mer behagelig opphold på flyplassen. Gratis trådløst Internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Københavns lufthavn, finner du Clarion Hotel Copenhagen Airport på flyplassen, i tilknytning til terminal 3. Det finnes også tre andre hoteller ca 5 minutter fra Københavns lufthavn. Du kommer deg til København sentrum med buss, metro, tog eller taxi. Tog- og metro-billetter selges ved togstasjonen på terminal 3. Det er taxi-holdeplass utenfor ankomsthallen.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av København har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.