Finn billige flybilletter til Stavanger

Flysøk

Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...
Henter alternativer...

Om Stavanger

Stavanger

Skal du reise til Stavanger? Enten du skal på ferie eller på en forretningsreise så er Stavanger en fantastisk destinasjon som har mye å by på.

Finn billige flybilletter til Stavanger med et enkelt søk på FINN reise og sammenlign priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser rundt i hele verden.

Bestill dine flybilletter til Stavanger i dag på FINN reise eller sett opp et prisvarsel så du kan følge med på når prisen på din drømmereise endrer seg i pris. Om du er litt fleksibel på dato for utreise og hjemreise, så kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg.

Ta gjerne en titt på FINN Pakkereiser for å finne gode tilbud på å bestille fly og hotell. Det hender at det er en del penger å spare ved å bestille fly og hotell samlet, som i tillegg gjør at du da er dekket av pakkereiseloven.

Stavanger er den tredje største byen i Norge, om du inkluderer Sandnes. Byen er Europas fremste olje- og energiby, og lokalbefolkningens viktigste inntektskilde kommer fra oljeindustrien. Stavanger er en svært populær turistby om sommeren. Preikestolen er den mest berømte turistattraksjonen i nærheten av Stavanger, en imponerende 604 meter granitt-klippe over Lysefjorden. I sentrum av byen finner du Gamle Stavanger med små gater og trehus fra slutten av 1700-tallet til tidlig 1800-tallet. Monumentet ",Sverd i fjell", utenfor Stavanger sentrum, ved siden av Hafrsfjorden, er et populært sted å ta bilde om du besøker byen. Du kan nå de fleste severdighetene til fots i byens sentrumskjerne, ellers er offentlig transport i Stavanger hovedsakelig buss

Stavanger lufthavn, Sola, ligger 20 minutter utenfor sentrum. Flybuss kjører til og fra sentrum hvert 20. minutt. Solastranden er en langstrakt sandstrand i nærheten av flyplassen. Den er veldig populær om sommeren med gode muligheter for surfing.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.

Finn flybilletter til andre land i Nord Europa

En ferie for å oppleve Nord Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Stavanger har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.