Finn billige flybilletter til Stavanger

Om Stavanger

Stavanger

Skal du reise til Stavanger? På ferie eller forretningsreise? Gjør et enkelt søk på FINN Reise og oppdag en verden av billige flybilletter!

FINN Reise sammenligner priser fra 500 ulike flyselskap som tilbyr flyreiser til hele verden. Er du fleksibel på dato for utreise og hjemreise, kan du bruke vår lavpriskalender til å finne den billigste turen for deg. Du kan også følge med på om din drømmereise endrer seg i pris ved å sette opp et prisvarsel.

Ønsker du å spare enda mer, er det lurt å sjekke ut Pakkereiser på FINN Reise. Her finner du gode tilbud på bestilling av fly og hotell samlet, og da er du også dekket av pakkereiseloven.

Utforsk en mengde destinasjoner og finn de laveste flybillettprisene på FINN Reise i dag!

Stavanger frister med fjorder, langstrakte hvite strender og storslåtte Preikestolen. Naturopplevelsene og det imponerende kulturlivet i byen trekker mange turister hvert år i sommerhalvåret.

Stavanger lufthavn Sola (SVG) består av en liten terminal som hovedsakelig håndterer europeiske flyvninger. Det er separate områder for innenlands- og internasjonale reiser. Her finner du noen butikker, restauranter og barer, taxfree, og en førsteklasses lounge. Gratis trådløst internett og ladestasjoner er tilgjengelig.

Skal du overnatte på Stavanger lufthavn finner du fire hoteller i nærheten av flyplassen, blant annet Clarion Hotel Air og Scandic Stavanger Airport kun få minutters gange fra flyplassen. Du kommer deg enkelt fra flyplassen med buss til både Stavanger og Sandnes. Taxiholdeplass finner du utenfor ankomsthallen, og turen inn til sentrum av Stavanger tar ca. 20 minutter.

Utforsk andre byer i nærheten også, mulighetene er mange. Her er noen spennende forslag med gode tilbud til deg.
En ferie for å oppleve Nord Europa har også mange andre muligheter. Ved siden av Stavanger har du her et utvalg med gode priser.

Finn flybilletter til flere spennende destinasjoner

Verden er full av spennende nye destinasjoner. Hvis du ikke vet hvor neste reise skal gå gir vi deg inspirasjon her.